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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoSILVA, A. C.; ANJOS, G. G. dos; FIRMINO, P. de T.; FREIRE, R. M. M. Formulação e aceitabilidade de uma barra de cereais com amendoim. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 21.; SEMINÁRIO LATINO AMERICANO E DO CARIBE DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 15., 2008, Belo Horizonte. Ciência e inovação para o desenvolvimento sustentável. Belo Horizonte: SBCTA, 2008. 3 p.

Biblioteca(s): Embrapa Algodão.

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2.Imagem marcado/desmarcadoSILVA, C. A.; ANJOS, G. G. dos; FIRMINO, P. de T. Formulação e aceitação de uma barra de cereais com gergelim. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 21.; SEMINÁRIO LATINO AMERICANO E DO CARIBE DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 15., 2008, Belo Horizonte. Ciência e inovação para o desenvolvimento sustentável. Belo Horizonte: SBCTA, 2008.

Biblioteca(s): Embrapa Algodão.

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3.Imagem marcado/desmarcadoFIRMINO, P. de T.; ALVES, S. de M.; BELTRÃO, N. E. de M.; BARROS, A. J. M.; SOUZA, A. G. de; SILVA, A. C.; ALVES, H. S.; ANJOS, G. G. dos; OLIVEIRA, D. M. Avaliação dos teores de óleo de algodão colorido BRS Rubi e Safira em relação ao algodão tradicional. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE PLANTAS OLEAGINOSAS, ÓLEOS, GORDURAS E BIODIESEL, 4., 2007, Varginha, MG. Anais...Varginha: UFLA, 2007. 1 CD-ROM

Biblioteca(s): Embrapa Algodão.

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4.Imagem marcado/desmarcadoFIRMINO, P. de T.; ALVES, S. de M.; BELTRÃO, N. E. de M.; BARROS, A. J. M.; SOUZA, A. G. de; SILVA, A. C.; ALVES, H. S.; ANJOS, G. G. dos; OLIVEIRA, D. M. Avaliação dos teores de óleo de algodão colorido BRS Rubi e Safira em relação ao algodão tradicional. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE PLANTAS OLEAGINOSAS, ÓLEOS, GORDURAS E BIODIESEL, 4., 2007, Varginha, MG. Resumos...Varginha: UFLA, 2007. 1 CD-ROM

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Amapá.
Data corrente:  04/10/2011
Data da última atualização:  29/05/2017
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 2
Autoria:  TAVARES-DIAS, M.; MONTEIRO, A. M. de C.; AFFONSO, E. G.; AMARAL, K. D. S.
Afiliação:  Marcos Tavares-Dias, CPAF-AP; Kárlia Dalla Santa Amaral, CPAF-AP.
Título:  Weight-length relationship, condition factor and blood parameters of farmed Cichla temensis Humboldt, 1821 (Cichlidae) in central Amazon.
Ano de publicação:  2011
Fonte/Imprenta:  Neotropical Ichthyology, Porto Alegre, v. 9, n. 1, p. 113-119, Mar. 2011.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Farming of native carnivore fish species has drawn attention due to their promising use in aquaculture. Among these species, tucunaré of the genus Cichla stand out, them being of high economical interest for sport fishing and Amazon's industry of ornamental fish. The present study describes the weight-length relationship (WLR), relative condition factor (Kn), red blood cell parameters, thrombocytes and leukocytes count of Cichla temensis Humboldt, 1821, farmed in central Amazon. Fish that underwent food training during fingerling culture received extruded ration containing 45% of crude protein during fattening, and had Kn with values from 0.925-1.199, which indicated good health condition during the culture. The equation obtained from the WLR was W = 0.0073Lt3.1435, indicating an isometric growth, which is the desirable for fish of fish farm. Red blood cell counts, total thrombocyte and leukocyte counts, hematocrit, hemoglobin concentration, mean corpuscular volume (MCV), concentration of mean corpuscular hemoglobin (MCHC), lymphocytes, monocytes and neutrophils had intra-specific variation. A significant (p<0.001) positive correlation of the red blood cells number with the hemoglobin concentration and hematocrit was found. These are the first sets of blood parameters for C. temensis and could be used as reference for comparison in further studies to evaluate the health status of this fish in different environments, because assessment of these parameters may be used as quick... Mostrar Tudo
Thesagro:  Crustáceo; Infestação; Parasito; Peixe de água doce; Produção vegetal.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/42843/1/AP-2011-Weight-length-relationship.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Amapá (CPAF-AP)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPAF-AP15435 - 1UPCAP - DD
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