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Registros recuperados : 11 | |
2. |  | FERREIRA, E. H. R.; ROSENTHAL, A.; CALADO, V.; SARAIVA, J.; MENDO, S.; MASSAGUER, P. R. Thermal inactivation of Byssochlamys Nivea in pineapple nectar combined with preliminary high pressure treatments. In: WORLD CONGRESS OF THE INTERNATIONAL COMMISSION OF AGRICULTURAL AND BIOSYSTEMS ENGINEERING (CIGR), 17., 2017, Québec City. [Abstracts]... Québec City, 2017. 9 p. CSBE101045 – Presented at Section VI: Postharvest Technology, Food and Process Engineering Conference Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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4. |  | FERREIRA, E. H. R.; ROSENTHAL, A.; XAVIER, A.; MASSON, L. M. P.; ROCHA, A. C.; MASSAGUER, P. R. Seleção e caracterização de fungos isolados de maracujá envasado em linha de processamento asséptico. In.: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 5., 2003, Campinas, SP. Resumos... Campinas, 2003. 1 CD-Rom. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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5. |  | GOUVEA, F. S.; KOUTCHMA, T.; FERREIRA, E. H. R.; WALTER, E. H. M.; ROSENTHAL, A. Resistance of Escherichia coli, Salmonella spp., and Listeria monocytogenes in high and low-acidity juices processed by high hydrostatic pressure. International Journal of Food Microbiology, v. 395, 110189, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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6. |  | GOUVEIA, F. S.; FERREIRA, E. H. R.; TIBURSKI, J. H.; GODOY, R. L. de O.; NOGUEIRA, R. I.; ROSENTHAL, A. Efeito da alta pressão hidrostática sobre o teor de carotenoides em queijo minas frescal incorporado com cenoura. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 25.; CIGR SESSION 6 INTERNATIONAL TECHNICAL SYMPOSIUM, 10., 2016, Gramado. Alimentação: árvore que sustenta a vida. Anais... Gramado: SBCTA Regional, 2016. Food: the tree that sustains life. 1497. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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7. |  | MORAIS, A. C. N. de; TIBURSKI, J. H.; DELIZA, R.; FREITAS, S. C. de; FERREIRA, E. H. R.; ROSENTHAL, A. Proximate composition and mineral content of experimental and commercial whey-based fruit beverages. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 25.; CIGR SESSION 6 INTERNATIONAL TECHNICAL SYMPOSIUM, 10., 2016, Gramado. Alimentação: árvore que sustenta a vida. Anais... Gramado: SBCTA Regional, 2016. Food: the tree that sustains life. 1532. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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8. |  | MORAIS, A. C. N. de; TIBURSKI, J. H.; TEIXEIRA, N. S.; DELIZA, R.; FERREIRA, E. H. R.; ROSENTHAL, A. Physicochemical parameters, bioactive components and antioxidant capacity of whey-grape juice beverage. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 25.; CIGR SESSION 6 INTERNATIONAL TECHNICAL SYMPOSIUM, 10., 2016, Gramado. Alimentação: árvore que sustenta a vida. Anais... Gramado: SBCTA Regional, 2016. Food: the tree that sustains life. 872. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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10. |  | OLIVEIRA, F. A.; ROSENTHAL, A.; CABRAL NETO, O.; MARTINS, T. R.; FERREIRA, E. H. R.; SILVA, C. M.; DELIZA, R. Effect of high-pressure processing (HPP) on physicochemical parameters of Brazilian Sardine (Sardinella Braziliensis) fillets. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 11., 2015, Campinas. Ciência de alimentos: Qualidade de vida e envelhecimento saudável: [resumos]. Campinas: SLACA: Unicamp/FEA, 2015. 2 p. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 11 | |
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 | Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Soja. Para informações adicionais entre em contato com valeria.cardoso@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
16/07/2010 |
Data da última atualização: |
23/05/2025 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 2 |
Autoria: |
BAUR, M. E.; SOSA-GOMEZ, D. R.; OTTEA, J.; LEONARD, B. R.; CORSO, I. C.; SILVA, J. J. da; TEMPLE, J.; BOETHEL, D. J. |
Afiliação: |
M. E. BAUR, LOUISIANA STATE UNIVERSITY AGRICULTURE CENTER; DANIEL RICARDO SOSA GOMEZ, CNPSO; J. OTTEA, LOUISIANA STATE UNIVERSITY AGRICULTURE CENTER; B. R. LEONARD, LOUISIANA STATE UNIVERSITY AGRICULTURE CENTER; IVAN CARLOS CORSO, CNPSO; JOVENIL JOSE DA SILVA, CNPSO; J. TEMPLE, LOUISIANA STATE UNIVERSITY AGRICULTURE CENTER; D. J. BOETHEL, LOUISIANA STATE UNIVERSITY AGRICULTURE CENTER. |
Título: |
Susceptibility to insecticides used for control of Piezodorus guildinii (Heteroptera: Pentatomidae) in the United States and Brazil. |
Ano de publicação: |
2010 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Economic Entomology, v. 103, n. 3, p. 869-876, Jun. 2010. |
DOI: |
10.1603/EC09364 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Limited information exists on the insecticide susceptibility of redbanded stink bug, Piezodorus guildinii (Westwood) (Heteroptera: Pentatomidae), despite its impact on soybean, Glycine max (L.) Merr., production in Brazil and the United States. Therefore, this study set out to 1) determine baseline levels of susceptibility to currently recommended pesticides using topical and vial bioassays, 2) determine the levels of esterase activity in populations in the United States and Brazil, and 3) compare control among products in Þeld trials. |
Thesagro: |
Dose; Inseticida organo-fosforado; Mortalidade; Percevejo; Piezodorus Guildinii. |
Thesaurus NAL: |
Lethal dose; Neonicotinoid insecticides; Organophosphorus compounds. |
Categoria do assunto: |
O Insetos e Entomologia |
Marc: |
LEADER 01504naa a2200313 a 4500 001 1857869 005 2025-05-23 008 2010 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.1603/EC09364$2DOI 100 1 $aBAUR, M. E. 245 $aSusceptibility to insecticides used for control of Piezodorus guildinii (Heteroptera$bPentatomidae) in the United States and Brazil.$h[electronic resource] 260 $c2010 520 $aLimited information exists on the insecticide susceptibility of redbanded stink bug, Piezodorus guildinii (Westwood) (Heteroptera: Pentatomidae), despite its impact on soybean, Glycine max (L.) Merr., production in Brazil and the United States. Therefore, this study set out to 1) determine baseline levels of susceptibility to currently recommended pesticides using topical and vial bioassays, 2) determine the levels of esterase activity in populations in the United States and Brazil, and 3) compare control among products in Þeld trials. 650 $aLethal dose 650 $aNeonicotinoid insecticides 650 $aOrganophosphorus compounds 650 $aDose 650 $aInseticida organo-fosforado 650 $aMortalidade 650 $aPercevejo 650 $aPiezodorus Guildinii 700 1 $aSOSA-GOMEZ, D. R. 700 1 $aOTTEA, J. 700 1 $aLEONARD, B. R. 700 1 $aCORSO, I. C. 700 1 $aSILVA, J. J. da 700 1 $aTEMPLE, J. 700 1 $aBOETHEL, D. J. 773 $tJournal of Economic Entomology$gv. 103, n. 3, p. 869-876, Jun. 2010.
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Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |
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