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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sul; Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
07/01/1991 |
Data da última atualização: |
17/09/2009 |
Autoria: |
HARESIGN, W.; LEWIS, D. (ed.). |
Título: |
Recent advances in animal nutrition - 1978. |
Ano de publicação: |
1979 |
Fonte/Imprenta: |
London: Butterworths, 1979. |
Páginas: |
211p. |
Série: |
(Studies in the Agricultural and Food Sciences) |
ISBN: |
0-408-71011-X |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Nutrition Conference for Feed Manufacturers, 12., 1978, Nottingham. |
Conteúdo: |
Factors affecting amino acid requirements of meat birds; Protein-energy interactions in broiler and turkey rations; Free-choice feeding of laying poultry; Nutrition - disease interactions of leg weakness in poultry; Amino acid nutrition of the pig; Energy requirements of the growing pig; Processing and preparation of cereals for pig diets; Concentrate: forage rations for high-yielding dairy cows; Processing of roughages; Concentrate feedingof dairy cows; Complete - diet feedingof dairy cows; The evolution of feeding practices in a large - scale automated dairy herd operation; Amino acid composition of feedstuffs. |
Palavras-Chave: |
Ave; Gado de leite. |
Thesagro: |
Animal; Nutrição; Nutrição Animal; Pecuária; Suíno. |
Thesaurus Nal: |
dairy cattle; nutrition; poultry; swine. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Suínos e Aves (CNPSA) |
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Biblioteca |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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 | Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
28/01/2009 |
Data da última atualização: |
10/02/2011 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Autoria: |
ALENCAR, C. A.; FONSECA, M. J. de O.; GODOY, R. L. de O.; PACHECO, S.; SOARES, A. G.; CARVALHO, M. A. G.; RIBEIRO, A. dos S. |
Afiliação: |
Cláudia Alexandrino Alencar, Universidade de Iguaçu; Marcos José de Oliveira Fonseca, CTAA; Ronoel Luiz de Oliveira Godoy, CTAA; Sidney Pacheco, CTAA; Antonio Gomes Soares, CTAA; Marcela Aline Guimarães Carvalho, UFRRJ; Amanda dos Santos Ribeiro, Universidade Estácio de Sá. |
Título: |
Alterações quantitativas e qualitativas dos carotenóides em goiabas submetidas a diferentes revestimentos. |
Ano de publicação: |
2008 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FRUTICULTURA, 20.; ANNUAL MEETING OF THE INTERAMERICAN SOCIETY FOR TROPICAL HORTICULTURE, 54., 2008, Vitória. Frutas para todos: estratégias, tecnologias e visão sustentável: anais... Vitória: Incaper, 2008. |
Idioma: |
Português |
Thesagro: |
Armazenamento; Carotenóide; Goiaba. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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