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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pantanal. |
Data corrente: |
08/06/1995 |
Data da última atualização: |
08/06/1995 |
Autoria: |
BATH, D. L.; WEIR, W. C.; TORELL, D. T. |
Título: |
The use of the esophageal fistula for the determination of consumption and digestibility of pasture forage by sheep. |
Ano de publicação: |
1956 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Animal Science, v.15, p.1166-1171, 1956. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
A test conducted to study the change in chemical composition of forage during the process of passing through the mouth and out an esophageal fistula indicated that there was little difference between the sample fed and that collected from the fistula. A technique is decribed in which esophageal fistulated wethers were used to collect samples of Sudam grass, trefoil, and alfalfa pasture as consumed by grazing shep and normal wethers equipped with fecal collection harnesses were used to collect feces. Assuming that all sheep are eating the same quality forage and using the lignin-ratio procedure, dry matter consumption, total digestible nutrients, and digestible protein of the pasture forage were calculated. Improvements and possible use of this technique are discussed. |
Palavras-Chave: |
Pasture. |
Thesagro: |
Carneiro; Digestibilidade; Nutrição; Pastagem. |
Thesaurus Nal: |
digestibility; nutrition; sheep. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pantanal (CPAP) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
05/11/2003 |
Data da última atualização: |
27/04/2019 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
HAJI, F. N. P.; COSTA, V. S. de O.; LOPES, P. R. C.; MOREIRA, A. N.; SANTOS, V. C. dos; SANTOS, C. A. P. dos; ALENCAR, J. A. de; BARBOSA, F. R. |
Afiliação: |
FRANCISCA NEMAURA PEDROSA HAJI, CPATSA; PAULO ROBERTO COELHO LOPES, CPATSA; JOSE ADALBERTO DE ALENCAR, CPATSA; FLAVIA RABELO BARBOSA, CPATSA. |
Título: |
A produção integrada de uvas finas de mesa, no Submédio do Vale do São Francisco. |
Ano de publicação: |
2003 |
Fonte/Imprenta: |
In: SEMINÁRIO BRASILEIRO SOBRE PRODUÇÃO INTEGRADA DE FRUTAS, 5., 2003, Bento Gonçalves. Anais... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho, 2003. |
Páginas: |
p. 103. |
Série: |
(Embrapa Uva e Vinho. Documentos, 39). |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
O cultivo de uvas finas de mesa, em franca expansão no Submédio do Vale do Francisco, região situada no pólo de irrigação Petrolina-PE/Juazeiro-BA, no Nordeste do Brasil, destaca-se principalmente pelos elevados rendimentos alcançados e pela qualidade das uvas produzidas. |
Palavras-Chave: |
Submédio São Francisco. |
Thesagro: |
Produção Integrada; Uva; Variedade. |
Thesaurus NAL: |
Grapes. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/bitstream/doc/152201/1/SeminarioBrasileirosobreProducaoIntegradadeFrutas.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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