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Registros recuperados : 30 | |
1. |  | EL HALAL, S. L. M.; KRINGEL, D.; MIRANDA, M. Z. de; DIAS, A. R. G.; ZAVAREZE, E. da R. Soy lecithin as an improver during freeze bread storage. In: INTERNATIONAL GLUTEN WORKSHOP, 13., 2018, Mexico. Book of abstracts... Mexico, DC: CIMMYT, 2018. p. 65. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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2. |  | EL HALAL, S. L. M.; KRINGEL, D.; MIRANDA, M. Z. de; DIAS, A. R. G.; ZAVAREZE, E. da R. Soy lecithin as an improver during freeze bread storage. In: INTERNATIONAL GLUTEN WORKSHOP, 13., 2018, Mexico City, Mexico. Proceedings... Córdoba: UCO Press Editorial Universidad de Córdoba, 2019. p. 94-96. LACC/IGW. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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3. |  | KRINGEL, D. H.; ANTUNES, M. D.; COLUSSI, R.; DIAS, A. R. G.; ZAVAREZE, E. R.; OLIVEIRA, R. P. de. Orange essential oil inclusion compleX with B-cyclodextrin. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 25.; CIGR SESSION 6 INTERNATIONAL TECHNICAL SYMPOSIUM, 10., 2016, Gramado. Alimentação: árvore que sustenta a vida. Anais... Gramado: SBCTA Regional, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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5. |  | TIBOLA, C. S.; GUARIENTI, E. M.; Dias, A. R. G.; NICOLAU, M.; Devos, R. J. B.; Teixeira, D. D. Efeito do processo de polimento nos níveis de deoxinivalenol em farinha de trigo integral . In: REUNIÃO DA COMISSÃO BRASILEIRA DE PESQUISA DE TRIGO E TRITICALE, 13., 2019, Passo Fundo. Ata e Resumos... Passo Fundo: Ed. do Autor, 2019. p. 239-241. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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8. |  | BARANZELLI, J.; KRINGEL, D. H.; BIDUSKI, B.; ZAVAREZE, E. R.; MIRANDA, M. Z. de; DIAS, A. R. G. Efeito da germinação natural e induzida nas propriedades de pasta de farinha de trigo. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 25.; CIGR SECTION VI INTERNATIONAL TECHNICAL SYMPOSIUM, 10., 2016, Gramado. Alimentação: a árvore que sustenta a vida: [anais]. [s. l.: SBCTA, 2016]. Processamentos e engenharia de alimentos, poster 1413. 6 p. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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9. |  | LAMEIRO, M. da G. S.; MOURA, F. A.; NUNES, D. V.; PEREIRA, J. M.; HELBIG, E.; DIAS, Á. R. G. Efeito das fibras de trigo e maracujá na umidade das fezes de ratos Wistar adultos. In: CONGRESSO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA, 16.; ENCONTRO DE PÓS-GRADUAÇÃO, 9., 2007, Pelotas. Pesquisa e responsabilidade ambiental: resumos... Pelotas: UFPel: Faculdade de Agronomia Eliseu Maciel, 2007. Documento online. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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10. |  | MOURA, F. A. de; SPIER, F.; ZAVAREZE, E. da R.; DIAS, A. R. G.; ELIAS, M. C. Biscoitos tipo "cookie" elaborados com diferentes frações de semente de abóbora (curcubita máxima). Alimentos e nutrição, Araraquara, v. 21, n. 4, p. 579-585, out./dez. 2010. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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11. |  | HEBERLE, T.; KRINGEL, D. H.; DANNEMBERG, G.; EVANGELHO, J. A.; OLIVEIRA, R. P. de; DIAS, A. R. G. Atividade antimicrobiana de óleo essencial de laranja. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 25.; CIGR SESSION 6 INTERNATIONAL TECHNICAL SYMPOSIUM, 10., 2016, Gramado. Alimentação: árvore que sustenta a vida. Anais... Gramado: SBCTA Regional, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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12. |  | KRINGEL, D. H.; ANTUNES, M. D.; KLEIN, F.; CRIZEL, R. L.; WAGNER, R.; OLIVEIRA, R. P. de; DIAS, A. R. G.; ZAVAREZE, E. da R. Production, Characterization, and Stability of Orange or Eucalyptus Essential Oil/b-Cyclodextrin Inclusion Complex. Journal of Food Science, v. 82, n. 11, p. 2598-2605, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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13. |  | EVANGELHO, J. A. do; CRIZEL, R. L.; CHAVES, F. C.; PRIETTO, L.; PINTO, V. Z.; MIRANDA, M. Z. de; DIAS, A. R. G.; ZAVAREZE, E. da R. Thermal and irradiation resistance of folic acid encapsulated in zein ultrafine fibers or nanocapsules produced by electrospinning and electrospraying. Food Research International, v. 124, p. 137-146, Oct. 2019. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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14. |  | EVANGELHO, J. A.; CRIZEL, R. C.; PRIETTO, L.; CHAVES, F. C.; MIRANDA, M. Z. de; DIAS, A. R. G.; ZAVAREZE, E. R. Thermal stability of folic acid encapsulated in ultrafine zein fibers produced by electrospinning. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 12., 2017, Campinas. A ciência de alimentos e seu impacto no mundo em transformação: [anais]. Campians: UNICAMP, 2017. 1 p. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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15. |  | TIBOLA, C. S.; EICHELBERGER, L.; FERNANDES, J. M. C.; SIMÕES, D.; FONTES, M. R. V.; ZAVAREZE, E. da R.; DIAS, A. R. G. Efeito do processo de polimento industrial de grãos de trigo sobre nível de micotoxinas em farinha integral. In: REUNIÃO DA COMISSÃO BRASILEIRA DE PESQUISA DE TRIGO E TRITICALE, 14., 2021. Atas e Resumos... Castro: Fundação ABC: Passo Fundo: Biotrigo Genética, 2021. p. 236-239. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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16. |  | BARANZELLI, J.; PAIVA, F. F.; MIRANDA, M. Z. de; ZAVAREZE, E. da R.; DIAS, A. R. G.; GOEBEL, J. T.; CRIZEL, R. L. Efeito da germinação no comportamento reológico e no teor de micotoxinas de farinha de trigo. In: REUNIÃO DA COMISSÃO BRASILEIRA DE PESQUISA DE TRIGO E TRITICALE, 12., 2018, Passo Fundo. Ata e Resumos... Passo Fundo: Projeto Passo Fundo, 2019. Melhoramento, Aptidão Industrial e Sementes, p. 530-534. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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17. |  | BARANZELLI, J.; BOCK, E. B.; KRINGEL, D. H.; ZAVEREZE, E. da R.; DIAS, A. R. G.; PAIVA, F. F.; TATSCH, P. O.; MIRANDA, M. Z. de. Efeito da germinação de trigo natural e induzida sobre parâmetros alveográficos e número de queda. In: REUNIÃO DA COMISSÃO BRASILEIRA DE PESQUISA DE TRIGO E TRITICALE, 10., 2016, Londrina. Anais... Londrina: Comissão Brasileira de Pesquisa de Trigo e Triticale, 2016. 5 p. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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18. |  | BARANZELLI, J.; PINTO, V. Z.; COLUSSI, R.; BRUNI, G. P.; EVANGELHO, J. A. do; ZAVAREZE, E.; MIRANDA, M. Z. de; DIAS, A. R. G. Caracterização de amido de diferentes cultivares de trigo. In: SIMPOSIO DE ALIMENTOS, 9., 2015, Passo Fundo. A indústria de alimentos e a saúde do consumidor: [anais]. Passo Fundo: UPF, 2015. Ciência de alimentos, trabalho C42. 5 p. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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19. |  | KRINGEL, D. H.; BIDUSKI, B.; SILVA, W. M. F. da; LIM, LOONG-TAK; DIAS, A. R. G.; ZAVAREZE, E. da R. Electrospinning vs. electrospraying: a comparative assessment of the two techniques for orange essential oil encapsulation. Brazilian Journal of Food Research, Campo Mourão, v. 11 n. 2, p. 104-123, abr./jun. 2020. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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Registros recuperados : 30 | |
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 | Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Unidades Centrais. Para informações adicionais entre em contato com biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Unidades Centrais. |
Data corrente: |
22/07/2022 |
Data da última atualização: |
25/07/2022 |
Autoria: |
MARCIAL, E. C.; SCHNEIDERB, E. R.; PIO, M. J.; LEAL, R. M.; FRONZAGLIA, T.; GIMENE, M. |
Afiliação: |
ELAINE COUTINHO MARCIAL, Universidade Católica de Brasília; EDUARDO RODRIGUES SCHNEIDERB, Universidade Católica de Brasília; MARCELLO JOSÉ PIO, Universidade Católica de Brasilia; RODRIGO MENDES LEAL, Universidade Católica de Brasilia; THOMAZ FRONZAGLIA, SIRE; MÁRCIO GIMENE, Universidade Católica de Brasilia. |
Título: |
Post-COVID-19 scenarios: a method for moments of crisis. |
Ano de publicação: |
2022 |
Fonte/Imprenta: |
Futures, v. 142, 102996, 2022. |
DOI: |
https://doi.org/10.1016/j.futures.2022.102996 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Available online 14 July 2022, 102996. |
Conteúdo: |
ABSTRACT - At the beginning of 2020, feelings of fear and uncertainty spread throughout the world after the novel coronavirus rapid propagation. The world was not ready to face such a situation. Countries implemented emergency measures to contain it, which included social distancing and shutting down the economy. Social and economic impacts were unpredictable. This manuscript aims to present the application of a remote scenario planning method that identifies threats, opportunities, and subsidies to a strategic evaluation in a short term. The main results identified 15 key trends, four critical uncertainties, four scenarios, ten opportunities, and 13 threats. They were debated and presented to some Brazilian organizations' decision-makers to help develop strategies to curb the aftermath of COVID-19. Our findings show that it is possible to use this agile method to build consistent and coherent scenarios that support the decision-making process. Part of the experts said that participating in the process was essential to comprehend it better. The process also contributed to their learning process and their organization on anticipatory strategy thinking concerning possible future. They agree that the scenarios were relevant, defiant, and plausible and incorporated meaningful events and real challenges to their organizations' strategy formulation or decision-making. |
Palavras-Chave: |
COVID 19. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 02012naa a2200217 a 4500 001 2144888 005 2022-07-25 008 2022 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.1016/j.futures.2022.102996$2DOI 100 1 $aMARCIAL, E. C. 245 $aPost-COVID-19 scenarios$ba method for moments of crisis.$h[electronic resource] 260 $c2022 500 $aAvailable online 14 July 2022, 102996. 520 $aABSTRACT - At the beginning of 2020, feelings of fear and uncertainty spread throughout the world after the novel coronavirus rapid propagation. The world was not ready to face such a situation. Countries implemented emergency measures to contain it, which included social distancing and shutting down the economy. Social and economic impacts were unpredictable. This manuscript aims to present the application of a remote scenario planning method that identifies threats, opportunities, and subsidies to a strategic evaluation in a short term. The main results identified 15 key trends, four critical uncertainties, four scenarios, ten opportunities, and 13 threats. They were debated and presented to some Brazilian organizations' decision-makers to help develop strategies to curb the aftermath of COVID-19. Our findings show that it is possible to use this agile method to build consistent and coherent scenarios that support the decision-making process. Part of the experts said that participating in the process was essential to comprehend it better. The process also contributed to their learning process and their organization on anticipatory strategy thinking concerning possible future. They agree that the scenarios were relevant, defiant, and plausible and incorporated meaningful events and real challenges to their organizations' strategy formulation or decision-making. 653 $aCOVID 19 700 1 $aSCHNEIDERB, E. R. 700 1 $aPIO, M. J. 700 1 $aLEAL, R. M. 700 1 $aFRONZAGLIA, T. 700 1 $aGIMENE, M. 773 $tFutures$gv. 142, 102996, 2022.
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Registro original: |
Embrapa Unidades Centrais (AI-SEDE) |
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