BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoES, A. J. H. Van. Methods of analysis for predicting the energy and protein value of feeds for farm animals. Wageningen: [s.n.], [19--]. 106p.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

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2.Imagem marcado/desmarcadoES, A. J. H. van. Feed evaluation for ruminants. I.The systems in use from May 1977 onwards in the Netherlands. Livestock Production Science, v.5, n.4, p.331-345, 1978.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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3.Imagem marcado/desmarcadoES, A. J. H. van. Nutrient requirements of dairy cattle. Logan: [s.n.], 1977. p.512-518. INTERNATIONAL SYMPOSIUM FEED COMPOSITION, ANIMAL NUTRIENT REQUIREMENTS, AND COMPUTERIZATION OF DIETS, 1., 1977, Utah.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

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4.Imagem marcado/desmarcadoES, A. J. H. van; VERMOREL, M.; BICKEL, H. Feed evaluation for ruminants: new energy systems in the Netherlands, France and Switzerland general introduction. [S.l.]: Livestock Production Science, 1978. p.327-330.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

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5.Imagem marcado/desmarcadoES, A. J. H. van; VERMOREL, M.; BICKEL, H. Feed evaluation for ruminants: new energy systems in The Netherlands, France and Switzerland. General introduction. Livestock Production Science, v.5, n.4, p.327-330, 1978.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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6.Imagem marcado/desmarcadoDEINUM, B.; VAN ES, A. J. H.; VAN SOEST, P. J. Climate, nitrogen and grass. II. The influence of light intensity, temperature and nitrogen in vivo digestibility of grass and the prediction of these effects from some chemical procedures. Neth. J. Agric. Sci., v.16, p.217-223, 1968.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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7.Imagem marcado/desmarcadoKEMP, A.; DEIJS, W. B.; HEMKES, O. J.; ES, A. J. H. van. Hypomagnesaemia in milking cows: intake and utilization of magnesium from herbage by lactating cows. Netherland Journal of Agricultural Science, v.9, n.2, p.134-149, May 1961.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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8.Imagem marcado/desmarcadoMILLER, E. L.; PIKE, I. H.; ES, A. J. H. van. Protein contribution of feedstuffs for ruminants: application to feed formulation. London: Butterworth Scientific, 1982. 160p.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Gado de Leite; Embrapa Rondônia; Embrapa Semiárido.

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9.Imagem marcado/desmarcadoMILLER, E. L.; PIKE, I. H.; ES, A. J. H. van. ed. Protein contribution of feedstuffs for ruminants: application to feed formulation. London: Butterworth Scientific, 1982. 160p. (Studies in the Agricultural and Food Sciences).

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos; Embrapa Pantanal.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Unidades Centrais.
Data corrente:  06/10/2020
Data da última atualização:  27/11/2020
Tipo da produção científica:  Autoria/Organização/Edição de Livros
Autoria:  BUAINAIN, A. M.; FAVARETO, A.; CONTINI, E.; CHAVES, F. T.; HENZ, G. P.; GARCIA, J. R.; DAMIANI, O.; VIEIRA JUNIOR, P. A.; GRUNDLING, R. D. P.; NOGUEIRA, V. G. de C.
Afiliação:  ANTÔNIO MÁRCIO BUAINAIN, UNIVERSIDADE ESTADUAL DE CAMPINAS; ARILSON FAVARETO, UNIVERSIDADE FEDERAL DO ABC; ELISIO CONTINI, SIRE; FLÁVIO TEODORO CHAVES, BANCO INTERAMERICANO DE DESENVOLVIMENTO; GILMAR PAULO HENZ, SIRE; JÚNIOR RUIZ GARCIA, UNIVERSIDADE FEDERAL DO PARANÁ; OCTÁVIO DAMIANI, BANCO INTERAMERICANO DE DESENVOLVIMENTO; PEDRO ABEL VIEIRA JUNIOR, SIRE; ROBERTA DALLA PORTA GRUNDLING, SIRE; VIRGINIA GOMES DE CALDAS NOGUEIRA, SIRE.
Título:  Desafios para agricultura nos biomas brasileiros.
Ano de publicação:  2020
Fonte/Imprenta:  Brasília, DF: Embrapa, 2020.
Páginas:  69 p.
Descrição Física:  PDF: il. color.
ISBN:  978-65-86056-61-7
Idioma:  Português
Conteúdo:  Com ênfase no desenvolvimento rural e sustentável, o conteúdo deste livro traz uma análise das principais questões críticas da agricultura, considerando os aspectos ambientais, sociais e econômicos dos biomas brasileiros. Foi elaborado a partir de informações sistematizadas em seis oficinas temáticas para identificar os desafios e as potencialidades da Amazônia, da Caatinga, do Cerrado, da Mata Atlântica, do Pampa e do Pantanal.
Palavras-Chave:  Bioma; Mata atlântica; Pampa.
Thesagro:  Caatinga; Cerrado; Desenvolvimento Rural; Desenvolvimento Sustentável; Mudança Climática; Políticas Públicas.
Thesaurus NAL:  Amazonia; Pantanal.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/bitstream/doc/1125300/1/DESAFIOS-PARA-AGRICULTURA-NOS-BIOMAS-BRASILEIROS-ed01-2020.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Unidades Centrais (AI-SEDE)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
AI-SEDE64991 - 1UPCLV - DD
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