BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido      Imprime registros no formato resumido
Registros recuperados : 4
Primeira ... 1 ... Última
1.Imagem marcado/desmarcadoNOGUEIRA, D. M.; CAVALIERI, J.; FITZPATRICK, L. A.; GUMMOW, B.; BLACHE, D.; PARKER, A. J. Effect of hormonal synchronisation and/or short-term supplementation with maize on follicular dynamics and hormone profiles in goats during the non-breeding season. Animal Reproduction Science, v. 171, p. 87-97, 2016.

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

Visualizar detalhes do registroAcesso restrito ao objeto digitalImprime registro no formato completo
2.Imagem marcado/desmarcadoNOGUEIRA, D. M.; GARDINER, C. P.; GUMMOW, B.; CAVALIERI, J.; FITZPATRICK, L. A.; PARKER, A. J. A survey of the meat goat industry in Queensland and New South Wales. 1. General property information, goat and pasture management. Animal Production Science, v. 56, p. 1520-1532, 2016.

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

Visualizar detalhes do registroAcesso restrito ao objeto digitalImprime registro no formato completo
3.Imagem marcado/desmarcadoNOGUEIRA, D. M.; GUMMOW, B.; GARDINER, C. P.; CAVALIERI, J.; FITZPATRICK, L. A.; PARKER, A. J. A survey of the meat goat industry in Queensland and New South Wales. 2. Herd management, reproductive performance and animal health. Animal Production Science, v. 56, p. 1533-1544, 2016.

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

Visualizar detalhes do registroAcesso restrito ao objeto digitalImprime registro no formato completo
4.Imagem marcado/desmarcadoNOGUEIRA, D. M.; ESHTAEBA, A.; CAVALIERI, J.; FITZPATRICK, L. A.; GUMMOW, B.; BLACHE, D.; PARKER, A. J. Short-term supplementation with maize increases ovulation rate in goats when dietary metabolizable energy provides requirements for both maintenance and 1.5 times maintenance. Theriogenology, v. 89, p. 97-105, 2017.

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

Visualizar detalhes do registroAcesso restrito ao objeto digitalImprime registro no formato completo
Registros recuperados : 4
Primeira ... 1 ... Última






Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Semiárido.
Data corrente:  08/06/2020
Data da última atualização:  08/06/2020
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 4
Autoria:  CALDEIRA, V. F.; GUIMARÃES, S. M.; RYBKA, A. C. P.; BIASOTO, A. C. T.; FREITAS, S. T. de; NASSUR, R. de C. M. R.
Afiliação:  Vanessa Ferreira Caldeira, Universidade do Estado da Bahia, Juazeiro, BA; Sabrina Moura Guimarães, Universidade do Estado da Bahia, Juazeiro, BA; ANA CECILIA POLONI RYBKA, CPATSA; ALINE TELLES BIASOTO MARQUES, CPATSA; SERGIO TONETTO DE FREITAS, CPATSA; Rita de Cássia Mirela Resende Nassur, Universidade do Estado da Bahia, Juazeiro, BA.
Título:  Packages influencing BRS Vitória raisins quality maintenance.
Ano de publicação:  2018
Fonte/Imprenta:  Brazilian Journal of Food Research, v. 9 n. 3, p. 138-156, jul./set. 2018.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Grapes cultivation can generate different processed products, such as wines, juices and raisins. Dehydrated fruit is widely consumed due to its benefits, being rich in antioxidants and phenolic compounds. The 'BRS Vitória' grape variety was developed in Brazil, presenting a high potential for raisins production. However, there are still no studies on the use of packaging to maintain the quality of raisins obtained from the 'BRS Vitória' variety. The aim of the present study was to evaluate the effect of three packages on the quality maintenance of ?BRS Vitoria? raisins during its shelf life for a period of 120 days. Raisins were obtained by placing grapes in forced air oven at 60 °C for about 72 hours and were packed in sealed metallized polyethylene (PL), transparent polypropylene (PP) bags and polystyrene (PE) pots with lids. Grape samples were evaluated at 0, 30, 60, 90 and 120 days of storage at 25 °C for titratable acidity, pH, color, soluble solids, firmness, antioxidant activity, total phenolics and anthocyanin. The results were submitted to variance analysis (ANOVA). In addition, a multivariate statistical analysis was performed. According to the results, it was observed that the packages did not provide significant changes in quality parameters evaluated in 'BRS Vitória' raisins, indicating the appropriate packaging as the one with the lowest cost, the transparent polypropylene. The antioxidant activity of the raisins was only affected by the storage time, remaining... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Atividade antioxidante; Frutas desidratadas; Variedade BRS Vitória; Vida útil.
Thesagro:  Composto Fenólico; Pós-Colheita; Uva; Vitis Vinifera.
Thesaurus NAL:  Grapes; Phenolic compounds; Postharvest technology.
Categoria do assunto:  F Plantas e Produtos de Origem Vegetal
URL:  https://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/bitstream/doc/1123129/1/Packages-influencing-BRS-Vitoria-raisins-2018.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Semiárido (CPATSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPATSA59141 - 1UPCAP - DD
Fechar
Expressão de busca inválida. Verifique!!!
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional