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Registros recuperados : 38 | |
14. |  | SOUZA, R. C. de; VIDAL, L.; TOJAL, F.; FREITAS, D. de G. C.; DELIZA, R. Avaliadores em testes sensoriais: quais são suas principais motivações? In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 24.; CONGRESSO DO INSTITUTO NACIONAL DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE FRUTOS TROPICAIS, 4., 2014, Aracaju. Inovação e sustentabilidade em ciência e tecnologia de alimentos: resumos. [Campinas]: SBCTA, 2014. p. 115 Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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17. |  | OLIVEIRA, D.; VIDAL, L.; ARES, G.; WALTER, E. H. M.; ROSENTHAL, A.; DELIZA, R. Sensory, microbiological and physicochemical screening of probiotic cultures for the development of non-fermented probiotic milk. LWT - Food Science and Technology, v. 79, p. 234-241, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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18. |  | MOTTA, I. O.; ALMEIDA, J. D. de; VIDAL, L.; BÍLIO, J.; PUJOL-LUZ, J. R.; FREIRE, E. V. S. A. The coffee leaf miner, Leucoptera coffeella (Lepidoptera: Lyonetiidae): identification of the larval instars and description of male and female genitalia. Revista Brasileira de Entomologia, v. 65, n. 3, p.e20200122, 2021. Na publicação: Juliana Dantas; Érika V. S. Albuquerque. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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19. |  | CADENA, R. S.; CAIMI, D.; JAUNARENA, I.; LORENZO, I.; VIDAL, L.; ARES, G.; DELIZA, R.; GIMENÉZ, A. Comparison of rapid sensory characterization methodologies for the development of functional yogurts. Food Research International, v. 64, p.446-455, oct. 2014. DOI: 10.1016/j.foodres.2014.07.027 Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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20. |  | CADENA, R. S.; CAIMI, D.; JAUNARENA, I.; LORENZO, L.; VIDAL, L.; ARES, G.; DELIZA, R.; GIMÉNEZ, A. Comparison of rapid sensory characterization methodologies for the development of functional yogurts. In: EUROPEAN CONFERENCE ON SENSORY AND CONSUMER RESEARCH, 6., 2014, Denmark. Eurosense 2014: A sense of life. Programme Booklet. [S.l.]: Elsevier, 2014. P143. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 38 | |
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 | Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Hortaliças. Para informações adicionais entre em contato com cnph.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
30/12/2019 |
Data da última atualização: |
30/12/2019 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
KAWAKAMI, J.; VIDAL, L. H. I.; SILVA, G. O. da. |
Afiliação: |
JACKSON KAWAKAMI, DEPARTMENT OF AGRONOMY, MIDWESTERN PARANA STATE UNIVERSITY; LUIZ HENRIQUE ILKIU VIDAL, DEPARTMENT OF AGRONOMY, MIDWESTERN PARANA STATE UNIVERSITY.; GIOVANI OLEGARIO DA SILVA, CNPH. |
Título: |
Management, physiology and genetics of potato tuber dormancy. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
In: BOTELHO, R. V. (Ed.) Plant dormancy: mechanisms, causes and effects. New York: Nova Science Publishers, 2019. |
Páginas: |
p. 109-129. |
Descrição Física: |
E-book. |
Série: |
(Plant science research and practices). |
ISBN: |
9781536153811 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
In this chapter, we stated the definition of potato tuber dormancy, showed the influence of dormancy on tuber yield, gave the main managements to keep or break tuber dormancy and reported on the factors affecting dormancy period. |
Thesagro: |
Solanum Tuberosum. |
Thesaurus NAL: |
Sprouting; Storage. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00920naa a2200217 a 4500 001 2117909 005 2019-12-30 008 2019 bl uuuu u00u1 u #d 020 $a9781536153811 100 1 $aKAWAKAMI, J. 245 $aManagement, physiology and genetics of potato tuber dormancy.$h[electronic resource] 260 $c2019 300 $ap. 109-129.$cE-book. 490 $a(Plant science research and practices). 520 $aIn this chapter, we stated the definition of potato tuber dormancy, showed the influence of dormancy on tuber yield, gave the main managements to keep or break tuber dormancy and reported on the factors affecting dormancy period. 650 $aSprouting 650 $aStorage 650 $aSolanum Tuberosum 700 1 $aVIDAL, L. H. I. 700 1 $aSILVA, G. O. da 773 $tIn: BOTELHO, R. V. (Ed.) Plant dormancy: mechanisms, causes and effects. New York: Nova Science Publishers, 2019.
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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