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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Milho e Sorgo. |
Data corrente: |
11/08/2014 |
Data da última atualização: |
13/08/2014 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
OLIVEIRA, T. C. de; SANTOS, P. R. J. dos; KOLLING, M. S.; BARELLI, M. A. A; TARDIN, F. D.; LUZ, P. B. da. |
Afiliação: |
TANIELE CARVALHO DE OLIVEIRA, UNEMAT, Caceres, MT.; PAULO RICARDO JUNGES DOS SANTOS, UNEMAT, Carceres, MT.; MAURICIO DANIEL KOLLING, UNEMAT, Caceres, MT.; MARCO ANTONIO APARECIDO BARELLI, UNEMAT, Caceres, MT.; FLAVIO DESSAUNE TARDIN, CNPMS; PETTERSON BAPTISTA DA LUZ, UNEMAT, Caceres, MT. |
Título: |
Desempenho agronômico de genótipos de sorgo sacarino na região de Cáceres-MT. |
Ano de publicação: |
2014 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO NACIONAL DE MILHO E SORGO, 30.; SIMPÓSIO SOBRE LEPDÓPTEROS COMUNS A MILHO, SOJA E ALGODÃO, 1., 2014, Salvador. Eficiência nas cadeias produtivas e o abastecimento global: resumos expandidos. Sete Lagoas: Associação Brasileira de Milho e Sorgo, 2014. |
Descrição Física: |
1 CD-ROM. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Melhoramento genético. |
Thesagro: |
Sorghum Bicolor. |
Thesaurus Nal: |
brix. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/bitstream/doc/992191/1/Desempenhoagronomico.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
10/10/2019 |
Data da última atualização: |
06/09/2023 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
GUERRA, C. C. |
Afiliação: |
CELITO CRIVELLARO GUERRA, CNPUV. |
Título: |
A new system for integral juice grape production. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORLD VINE AND WINE CONGRESS, 39.; GENERAL ASSEMBLY OF THE OIV, 14., 2016, Bento Gonçalves. Vitiviniculture: technological advances to market challenges. Abstracts... Bento Gonçalves: International Organisation of Vine and Wine, n. 2016-2042, 2016. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The brazilian industry of grape juice have a great economic and social importance. In the last 30 years, it has increased continuously and strongly. Around the country, there is a very large number of small producers which production is sold in local markets. They used the technique called extraction by drag steam, which results in the addition of 10 to 20% of water in the juice during grapes processing. |
Palavras-Chave: |
Integral juice; Integral juice grape; System for integral juice grape production. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/bitstream/doc/1113044/1/39OIV20162042.pdf
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Marc: |
LEADER 01069nam a2200145 a 4500 001 2113044 005 2023-09-06 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aGUERRA, C. C. 245 $aA new system for integral juice grape production.$h[electronic resource] 260 $aIn: WORLD VINE AND WINE CONGRESS, 39.; GENERAL ASSEMBLY OF THE OIV, 14., 2016, Bento Gonçalves. Vitiviniculture: technological advances to market challenges. Abstracts... Bento Gonçalves: International Organisation of Vine and Wine, n. 2016-2042, 2016.$c2016 520 $aThe brazilian industry of grape juice have a great economic and social importance. In the last 30 years, it has increased continuously and strongly. Around the country, there is a very large number of small producers which production is sold in local markets. They used the technique called extraction by drag steam, which results in the addition of 10 to 20% of water in the juice during grapes processing. 653 $aIntegral juice 653 $aIntegral juice grape 653 $aSystem for integral juice grape production
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Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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