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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoANJOS, C. V. S. dos; GONÇALVES, L. C.; RODRIGUES, J. A. S.; KELLER, K. M.; COELHO, M. M.; MICHEL, P. H. F.; OTTONI, D.; JAYME, D. G. Effect of re-ensiling on the quality of sorghum silage. Journal of Dairy Science, v. 101, p. 1-8, 2018.

Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo.

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2.Imagem marcado/desmarcadoMARINHO, J. B. R.; CARVALHO, A. U.; PIEREZAN, F.; KELLER, K. M.; RIET-CORREA, F.; MELO, M. M.; SOTO-BLANCO, B. Comparação dos efeitos das folhas de Cestrum axillare Vell. com as saponinas isoladas em caprinos. Pesquisa Veterinária Brasileira, Rio de Janeiro, v. 38, n. 5, p. 852-861, maio 2018 Título em inglês: Comparison of the effects of Cestrum axillare leaves with isolated saponins in goats.

Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais.

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3.Imagem marcado/desmarcadoCOELHO, M. M.; GONÇALVES, L. C.; RODRIGUES, J. A. S.; KELLER, K. M.; ANJOS, G. V. de S. dos; OTTONI, D.; MICHEL, P. H. F.; JAYME, D. G. Chemical characteristics, aerobic stability, and microbiological counts in corn silage re-ensiled with bacterial inoculant. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 53, n. 9, p. 1045-1052, Sept. 2018. Título em português: Características químicas, estabilidade aeróbia e contagem microbiológica de silagens de milho reensiladas com inoculante bacteriano.

Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo; Embrapa Unidades Centrais.

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4.Imagem marcado/desmarcadoMICHEL, P. H. F.; GONÇALVES, L. C.; RODRIGUES, J. A. S.; KELLER, K. M.; RAPOSO, V. S.; LIMA, E. M.; SANTOS, F. P. C.; JAYME, D. G. Re-ensiling and inoculant application with Lactobacillus plantarum and Propionibacterium acidipropionicion sorghum silages. Grass and Forrage Science, Oxford, p. 1-9, 2016.

Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo.

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Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Milho e Sorgo. Para informações adicionais entre em contato com cnpms.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Milho e Sorgo.
Data corrente:  01/03/2019
Data da última atualização:  01/03/2019
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  ANJOS, C. V. S. dos; GONÇALVES, L. C.; RODRIGUES, J. A. S.; KELLER, K. M.; COELHO, M. M.; MICHEL, P. H. F.; OTTONI, D.; JAYME, D. G.
Afiliação:  Universidade Federal de Minas Gerais; Universidade Federal de Minas Gerais; JOSE AVELINO SANTOS RODRIGUES, CNPMS; Universidade Federal de Minas Gerais; Universidade Federal de Minas Gerais; Universidade Federal de Minas Gerais; Universidade Federal de Minas Gerais; Universidade Federal de Minas Gerais.
Título:  Effect of re-ensiling on the quality of sorghum silage.
Ano de publicação:  2018
Fonte/Imprenta:  Journal of Dairy Science, v. 101, p. 1-8, 2018.
DOI:  10.3168/jds.2017-13687
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The commercialization of silage in many countries, including Brazil, has increased in recent years. Reensiling of previously ensiled forage occurs when silage is relocated from one farm to another, where it will be compacted and sealed again. During this process, silage is exposed to oxygen before being ensiled, which may affect its quality. We exposed sorghum silage to air during the anaerobic storage phase to simulate the transportation of silages between farms. Experimental treatments included silage exposed to air for 0 or 12 h, with or without the use of an inoculant containing a mixture of Lactobacillus plantarum and the propionic bacteria Propionibacterium acidipropionici (1 × 106 cfu/g of forage; Biomax corn, Lallemand, Saint-Simon, France), totaling 4 treatments: conventional silage, conventional silage with inoculant use, re-ensilage after exposure to air, and re-ensilage after exposure to air with use of an inoculant. The sorghum was stored in experimental silos containing about 9.0 kg of fresh forage per replicate. Treatments were tested in a factorial 2 × 2 design with 5 replicates each. Chemical composition, in vitro dry matter digestibility, fermentative characteristics, losses (due to gas, effluents, and total dry matter), microorganism counts, and aerobic stability of sorghum silage were evaluated. Dry matter content of sorghum before ensiling was 273.12 g/kg. The 12-h re-ensiling process increased the effluent loss of the silage when compared with conventio... Mostrar Tudo
Thesagro:  Qualidade; Silagem; Sorgo.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPMS28725 - 1UPCAP - DD
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