BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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3261.Imagem marcado/desmarcadoJOHNSON, G. C.; MADDOX, C. W.; FALES, W. H.; WOLFF, W. A.; RANDLE, R. F.; RAMOS, J. A.; SCHWARTZ, H.; HEISE, K. M.; BAETZ, A. L.; WESLEY, I. V.; WAGNER, D. E. Epidemiologic evaluation of encephalitic listeriosis in goats. Journal of the American Veterinary Medical Association, v.208, n.10, p.1695-1699, 1996.
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.
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3262.Imagem marcado/desmarcadoQUIRIN, R.; LEAL, T. M.; GUIMARAES FILHO, C. Epidemiologie descriptive des avortements caprins en elevage traditionnel du Nordeste Bresilien. Enfoque retrospective de carrieres de de femelles. Revue D'elevage et de Medicine Veterinaire des Pays Tropicaux, v.51, n.3, p.495-502, 1993.
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.
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3263.Imagem marcado/desmarcadoQUIRIN, R.; LEAL, T. M.; GUIMARAES FILHO, C. Epidemiologie descriptive des avortements caprins en elevage traditionnel du Nordeste bresilien: enquete retrospective de carrieres de femelles. Revue d'Elevage et de Medicine Veterinaire des Pays Tropicaux, v. 46, n. 3, p. 495-502, 1993.
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.
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3264.Imagem marcado/desmarcadoLONKAR, P. S.; SHARMA, S. N.; YADAV, J. S.; PRASAD, M. C. Epidemiology of cerebrocortical necrosis in goats. Indian Veterinary Journal, v. 70, n. 9, p. 873-875, 1993.
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.
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3265.Imagem marcado/desmarcadoCHAUDHRY, P. S.; ANAND, S. R. Enzyme activities regulating adenosine 3',5' - cyclic monophosphate ofbuffalo, bull and goat spermatozoa. Indian Journal Biochemistry Biophys, v. 12, n. 3, p. 290-291, 1975.
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.
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3266.Imagem marcado/desmarcadoISHWAR, A. K. Enzyme activity in Black Bengal goats following estrus synchroniztion superovulation. Small Ruminant Research, v.13, n.3, p.301-305, 1994.
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.
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3267.Imagem marcado/desmarcadoROY, K. S.; SOOD, N.; GUPTA, P. P. Enzyme histochemistry of mammary gland of goat (Capra hircus). Indian Journal of Animal Sciences, v.67, n.9, p.772-773, 1997.
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.
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3268.Imagem marcado/desmarcadoMARQUES JUNIOR, A. de P.; LIMA, W. dos S.; SAMPAIO, I. B. M. Eritrograma de cabras adultas e jovens, naturalmente infectadas com helmintos gastrintestinais, mantidas em regime de confinamento e semiconfinamento. Arquivos Brasileiro de Medicina Veterinaria e Zootecnia, Belo Horizonte, v.35, n.3, p.343-352, 1983.
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.
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3269.Imagem marcado/desmarcadoSANTOS, R. L. : BARRETO FILHO, J. B.; MARQUES JUNIOR, A. P. : ANDRADE, J. S. Erythrophagocytosis in the caprine trophoblast. Theriogenology, v.46, n.6, p.1077-1083, 1996.
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.
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3270.Imagem marcado/desmarcadoCHEMINEAU, P.; DAVEAU, A.; VARO, H. Epididymal sperm reserves in the Creole meat goat. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 4., 1987, Brasília, DF. Proceedings... Brasília, DF: EMBRAPA-DDT, 1987. v. 2. p. 1492-1493. Abstract 270.
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.
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3271.Imagem marcado/desmarcadoMAJUMDAR, A. C. Epididymal steroidogenesis in goats. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 4., 1987, Brasília, DF. Proceedings... Brasília, DF: EMBRAPA-DDT, 1987. v. 2. p. 1528. Abstract 321.
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.
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3272.Imagem marcado/desmarcadoFLINT, A. P. F.; BURROW, P. V. Epitestosterone in the plasma of the goat during pregnancy and at parturition. Journal Endocrinology, v.82, p.287-291, 1979.
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.
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3273.Imagem marcado/desmarcadoBORGES, I.; SILVA, A. G. M. e; ALBUQUERQUE, F. H. M. A. R. de. Escrituração zootécnica e sua importância no gerenciamento da caprinocultura. In: REUNIÃO TÉCNICA CIENTÍFICA EM OVINOCAPRINOCULTURA, 1., 2004, Itapetinga. Anais... Itapetinga: Universidade Estadual do Sudoeste da Bahia, 2004. Seção Palestras. 16 f. 1 CD-ROM.
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.
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3274.Imagem marcado/desmarcadoSIMPLÍCIO, A. A. Eficiência reprodutiva de caprinos e ovinos. In: ENCONTRO INTERNACIONAL DA PECUÁRIA DA AMAZÔNIA, 1., 2008, Belém, PA. Meio ambiente e pecuária: [anais]. Belém, PA: FAEPA; Instituto Frutal; SEBRAE-PA, 2008. 21 f. 1 CD-ROM.
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.
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3275.Imagem marcado/desmarcadoGUIDO, S. I. Eficiencia de diferentes protocolos de inducao e sincronizacao do estro de cabras ciclicas e em anestro lactacional. Recife: Universidade Federal Rural de Pernambuco, 1999. 59p. Tese Mestrado.
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos; Embrapa Meio-Norte.
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3276.Imagem marcado/desmarcadoGUEDES, F. Z.; OPITZ, F. C.; POZZA, M. K.; MACIEL, K. P. Eficácia de anti-helmínticos sobre ovos de nematódeos gastrintestinais de caprinos. In: SALÃO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA, 18.; FEIRA DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA, 15., 2006, Porto Alegre. Livro de resumos... Porto Alegre: Universidade Federal do Rio Grande do Sul, 2006. p. 150.
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.
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3277.Imagem marcado/desmarcadoTEIXEIRA, T. C. S.; BARBOSA, F. C.; LUZ, L. I.; AMORIM, L. L. Eficácia do sulfóxido albendazol e closantel no conrole da verminose em caprinos. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MEDICINA VETERINÁRIA, 31., 2004, São luis. A medicina veterinária no novo milênio: transformação social, preservação ambiental e segurança alimentar: resumos. São Luis, Sociedade Brasileira de Medicina Veterinária, 2004. Seção medicina veterinária preventiva e saúde pública. 1 CD-ROM.
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.
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3278.Imagem marcado/desmarcadoBARBOSA, F. C.; LUZ, I. L.; TEIXEIRA, T. C. S.; AMORIM, L. L. Eficácia do sulfóxido albendazol e closantel no controle da verminose em caprinos. Revista Brasileira de Parasitologia Veterinária, v. 13, p. 268, 2004. Suplemento 1. Resumo 241. Edição de anais do 13o. Congresso Brasileiro de Parasitologia Veterinária e o 1o. Simpósio Latino-Americano de Rickettsioses, Ouro Preto, MG, set. 2004.
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.
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3279.Imagem marcado/desmarcadoGIVER-REVERDIN, S.; BEZAULT, N.; SAUVANT, D.; BERTIN, G. Effects of a probiotic yeast in lactating ruminants: interaction with dietary nitrogen level. Animal Feed Science Technology, v.63, p.149-162, 1996.
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.
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3280.Imagem marcado/desmarcadoNWE, T. M.; HORI, E.; NAKANISHI, Y.; MANDA, M.; WATANABE, S. The effects of simulated transportation on plasma levels of catecholamines, cortisol and glucose and eosinophil count in the goat. Animal Science and Technology, v.66, n.10, p.841-848, 1995.
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.
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Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  19/02/2018
Data da última atualização:  02/05/2018
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 1
Autoria:  PEREIRA, A. M. de S.; SILVA, G. dos S.; ALMEIDA, R. D.; SALLES, H. O.; SANTOS, K. M. O. dos; FLORENTINO. E. R.; BURITI, F. C. A.
Afiliação:  Áurea Marcela de Souza Pereira, Pós-graduação - Universidade Estadual da Paraíba (UFPB) - Campina Grande, PB, Brazil; Girlênia dos Santos Silva, Pós-graduação - Universidade Estadual da Paraíba (UFPB) - Campina Grande, PB, Brazil; Renata Duarte Almeida, Pós-graduação - Universidade Estadual da Paraíba (UFPB) - Campina Grande, PB, Brazil; Hévila Oliveira Salles, CNPC; Karina Maria Olbrich dos Santos, CTAA; Eliane Rolim Florentino, Universidade Estadual da Paraíba (UEPB) - Campina Grande, PB, Brazil; Flávia Carolina Alonso Buriti, Universidade Estadual da Paraíba (UEPB) - Campina Grande, PB, Brazil.
Título:  Instrumental texture and sensory evaluation of fermented dairy beverages processed with reconstituted goat whey powder and a co-culture of Streptococcus thermophilus and Lactobacillus casei.
Ano de publicação:  2018
Fonte/Imprenta:  Mljekarstvo, v. 68, n. 1, p. 21-29, 2018.
DOI:  https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2018.0103
Idioma:  Outros
Conteúdo:  Sazetak: The effects of Lactobacillus casei BGP93 used as adjunct culture on the physicochemical, textural and sensory characteristics of a dairy beverage processed with goat Coalho cheese whey powder and Streptococcus thermophilus TA-40 as starter (ST-LC beverage) were investigated in comparison to a control product (ST beverage) without L. casei. No significant differences were observed between the ST and ST-LC trials concerning the acidification pattern throughout the fermentation process (P>0.05). Post-acidification was also not observed for both trials since their pH values were maintained stable, without significant differences during 21 days at 4 ± 1 °C. This pH stability reinforced the maintenance of firmness, consistency, cohesiveness and viscosity index without significant differences between the sampling periods throughout the whole storage in both trials, and also that no significant difference was verified between the ST and ST-LC beverages in the sensory evaluation (P>0.05).
Palavras-Chave:  Bebida fermentada; Keeping quality; Lactobacilli adjunct cultures; Milk products; Organoleptic analysis; Processamento de alimento.
Thesagro:  Análise organoléptica; Armazenamento de alimento; Bebida; Caprino; Fermentação Lática; Leite de cabra; Preservação de alimento; Processamento; Produto de Origem Animal; Produto derivado do leite; Soro de leite; Subproduto; Tecnologia de Alimento.
Thesaurus NAL:  Acidification; Animal products; Byproducts; Dairy products; Goat milk; Lactobacillus casei; Sensory evaluation; Sensory properties; Storage quality; Whey.
Categoria do assunto:  Q Alimentos e Nutrição Humana
URL:  http://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/194820/1/CNPC-2018-Instrumental.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
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