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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
16/11/2012 |
Data da última atualização: |
30/01/2013 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
MALDONADE, I. R.; RODRIGUEZ-AMAYA, D.; SCAMPARINI, A. R. P. |
Afiliação: |
IRIANI RODRIGUES MALDONADE, CNPH; DELIA RODRIGUEZ-AMAYA; ADILMA REGINA PIPPA SCAMPARINI. |
Título: |
Effect of culture conditions on production of carotenoids by yeasts. |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
In: BIT's ANNUAL WORLD CONGRESS OF MICROBES, 1., 2011, Beijing. ISM 11 : Fungal pigment and biocatalysis. v. 1, p. 314. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Levedura. |
Thesagro: |
Carotenoide; Tecnologia de Alimento. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
Marc: |
LEADER 00547nam a2200157 a 4500 001 1939816 005 2013-01-30 008 2011 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aMALDONADE, I. R. 245 $aEffect of culture conditions on production of carotenoids by yeasts. 260 $aIn: BIT's ANNUAL WORLD CONGRESS OF MICROBES, 1., 2011, Beijing. ISM 11 : Fungal pigment and biocatalysis. v. 1, p. 314.$c2011 650 $aCarotenoide 650 $aTecnologia de Alimento 653 $aLevedura 700 1 $aRODRIGUEZ-AMAYA, D. 700 1 $aSCAMPARINI, A. R. P.
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Unidades Centrais. |
Data corrente: |
25/10/2017 |
Data da última atualização: |
25/10/2017 |
Autoria: |
BEM, B. P. de; BAGO, A.; ALLEBRANDT, R.; MARCON FILHO, J. L.; WURZ, D. A. |
Afiliação: |
Betina Pereira de Bem, Universidade do Estado de Santa Catarina/Centro de Ciências Agroveterinárias; Amauri Bogo, Universidade do Estado de Santa Catarina/Centro de Ciências Agroveterinárias; Ricardo Allebrandt, Universidade do Estado de Santa Catarina/Centro de Ciências Agroveterinárias; José Luiz Marcon Filho, Universidade do Estado de Santa Catarina/Centro de Ciências Agroveterinárias; Douglas André Würz, Universidade do Estado de Santa Catarina/Centro de Ciências Agroveterinárias. |
Título: |
Botrytis bunch rot on 'Sauvignon Blanc' grapevine on the Y-trellis and vertical shoot-positioned training systems. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 52, n. 9, p. 818-822, ago. 2017. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Título em português: Podridão cinzenta em videira 'Sauvignon Blanc' sob sistemas de sustentação ípsilon e espaldeira. |
Conteúdo: |
The objective of this work was to evaluate the effect of the Y-trellis (YT) and vertical shootpositioned (VSP) training systems on the incidence and severity of Botrytis cinerea, on cluster compactness, and total polyphenol (TP) contents of 'Sauvignon Blanc' grapevine (Vitis vinifera) in the municipality of São Joaquim, in the state of Santa Catarina, Brazil. Field trials were carried out in a randomized complete block design during the 2013/2014 and 2014/2015 crop seasons, with assessments performed at harvest. The YT system causes a higher incidence and severity of botrytis bunch rot under climatic conditions favorable to the pathogen, as well as greater cluster compactness, than the VSP system, without affecting the content of total polyphenols of 'Sauvignon Blanc' grapevine. |
Palavras-Chave: |
Polifenóis. |
Thesagro: |
Botrytis Cinerea; Vitis Vinifera. |
Thesaurus NAL: |
Polyphenols. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/165576/1/Botrytis-bunch-rot.pdf
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Marc: |
LEADER 01593naa a2200229 a 4500 001 2078192 005 2017-10-25 008 2017 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBEM, B. P. de 245 $aBotrytis bunch rot on 'Sauvignon Blanc' grapevine on the Y-trellis and vertical shoot-positioned training systems. 260 $c2017 500 $aTítulo em português: Podridão cinzenta em videira 'Sauvignon Blanc' sob sistemas de sustentação ípsilon e espaldeira. 520 $aThe objective of this work was to evaluate the effect of the Y-trellis (YT) and vertical shootpositioned (VSP) training systems on the incidence and severity of Botrytis cinerea, on cluster compactness, and total polyphenol (TP) contents of 'Sauvignon Blanc' grapevine (Vitis vinifera) in the municipality of São Joaquim, in the state of Santa Catarina, Brazil. Field trials were carried out in a randomized complete block design during the 2013/2014 and 2014/2015 crop seasons, with assessments performed at harvest. The YT system causes a higher incidence and severity of botrytis bunch rot under climatic conditions favorable to the pathogen, as well as greater cluster compactness, than the VSP system, without affecting the content of total polyphenols of 'Sauvignon Blanc' grapevine. 650 $aPolyphenols 650 $aBotrytis Cinerea 650 $aVitis Vinifera 653 $aPolifenóis 700 1 $aBAGO, A. 700 1 $aALLEBRANDT, R. 700 1 $aMARCON FILHO, J. L. 700 1 $aWURZ, D. A. 773 $tPesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF$gv. 52, n. 9, p. 818-822, ago. 2017.
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Registro original: |
Embrapa Unidades Centrais (AI-SEDE) |
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