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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | ARCANJO, D. D. R.; MAFUD, A. C.; VASCONCELOS, A. G.; SILVA-FILHO, J. C. da; AMARAL, M. P. M.; BRITO, L. M.; BEMQUERER, M. P.; KÜCKELHAUS, S. A. S.; PLÁCIDO, A. P.; DELERUE-MATOS, C.; VALE, N.; MASCARENHAS, Y. P.; CARVALHO, F. A. A.; OLIVEIRA, A. P.; LEITE, J. R. S. A. In silico, in vitro and in vivo toxicological assessment of BPP-BrachyNH2, A vasoactive proline-rich oligopeptide from Brachycephalus ephippium. International Journal of Peptide Research and Therapeutics, v. 23, n. 3, p 323-331, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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2. |  | ARCANJO, D. D. R.; VASCONCELOS, A. G.; NASCIMENTO, L. A.; MAFUD, A. C.; PLÁCIDO, A.; ALVES, M. M. M.; DELERUE-MATOS, C.; BEMQUERER, M. P.; VALE, N.; GOMES, P.; OLIVEIRA, E. B.; LIMA, F. C. A.; MASCARENHAS, Y. P.; CARVALHO, F. A. A.; SIMONSEN, U.; RAMOS, R. M.; LEITE, J. R. S. A. Structure-function studies of BPP-BrachyNH2 and synthetic analogues thereof with Angiotensin I-Converting Enzyme. European Journal of Medicinal Chemistry, v.139, p. 401-411, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
14/09/2016 |
Data da última atualização: |
14/09/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
VIANA, D. S.; CARVALHO, L. M. J. DE; MOURA, M. R. L.; PEIXOTO, J. C.; CARVALHO, J. L. V. de. |
Afiliação: |
DANIELA SOARES VIANA, UFRJ; LUCIA MARIA JAEGER DE CARVALHO, UFRJ; MIRIAN RIBEIRO LEITE MOURA, UFRJ; JACQUELINE CARVALHO PEIXOTO, UFRJ; JOSE LUIZ VIANA DE CARVALHO, CTAA. |
Título: |
Biochemical assessment of oxidative stress by the use of açai (Euterpe oleracea Martius) gel in physically active individuals. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
Food Science and Technology, 2016. |
Páginas: |
7 p. |
ISSN: |
0101-2061 |
DOI: |
http://dx.doi.org/10.1590/1678-457X.0046 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Biochemical evaluation; Sensory analysis. |
Thesagro: |
Açaí. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
URL: |
https://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/bitstream/doc/1052851/1/01012061cta1678457X0046.pdf
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Marc: |
LEADER 00733naa a2200229 a 4500 001 2052851 005 2016-09-14 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a0101-2061 024 7 $ahttp://dx.doi.org/10.1590/1678-457X.0046$2DOI 100 1 $aVIANA, D. S. 245 $aBiochemical assessment of oxidative stress by the use of açai (Euterpe oleracea Martius) gel in physically active individuals.$h[electronic resource] 260 $c2016 300 $a7 p. 650 $aAçaí 653 $aBiochemical evaluation 653 $aSensory analysis 700 1 $aCARVALHO, L. M. J. DE 700 1 $aMOURA, M. R. L. 700 1 $aPEIXOTO, J. C. 700 1 $aCARVALHO, J. L. V. de 773 $tFood Science and Technology, 2016.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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