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Registros recuperados : 6 | |
2. |  | GIMÉNEZ, A. M.; ANTÚNEZ, L.; OLIVEIRA, D.; CAIMI, D.; JAUNARENA, I.; LORENZO, I.; VIDAL. L.; DELIZA, R.; ARES, G. Exploring the use of polarized sensory positioning as a tool in new food product development: the case of probiotic chocolate milk. In: PANGBORN SENSORY SCIENCE SYMPOSIUM, 11., 2015, Gotemburgo. Abstracts... [S. l.]: Elsevier, 2015. Ref. [P1.037]. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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3. |  | HARTWIG, F. P.; ANTUNEZ, L.; SANTOS, R. S. dos; LISBOA, F. P.; PFEIFER, L. F. M.; NOGUEIRA, C. E. W.; CURCIO, B. da R. Determining the gestational age of Crioulo Mares based on a fetal ocular measure. Journal of Equine Veterinary Science, Wildomar, v.33, n. 7, p. 557-560, 2013. Biblioteca(s): Embrapa Rondônia. |
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5. |  | RODRIGUES, F. R.; ANTÚNEZ, L.; GIMÉNEZ, A.; DELIZA, R.; ARES, G. Are consumers interested in salt and sugar reduction? Case study with pan bread and juice. In: SIMPÓSIO INTERNACIONAL DE INNOVACIÓN Y DESARROLLO DE ALIMENTOS, 7.; CONGRESO IBEROAMERICANO DE INGENIERÍA DE ALIMENTOS, 10., 2015, Montevidéo. Desafíos, avances e innovación en el procesamiento de alimentos. Montevidéo: Laboratorio Tecnológico del Uruguay, 2015. 1 p. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 6 | |
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 | Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
11/06/2015 |
Data da última atualização: |
11/02/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 1 |
Autoria: |
OLIVEIRA, D.; ANTÚNEZ, L.; GIMÉNEZ, A.; CASTURA, J. C.; DELIZA, R.; ARES, G. |
Afiliação: |
DENIZE OLIVEIRA, UFRJ; LUCÍA ANTÚNEZ, UNIVERSIDAD DE LA REPÚBLICA; ANA GIMÉNEZ, UNIVERSIDAD DE LA REPÚBLICA; JOHN C. CASTURA, COMPUSENSE INC.; ROSIRES DELIZA, CTAA; GASTÓN ARES, UNIVERSIDAD DE LA REPÚBLICA. |
Título: |
Sugar reduction in probiotic chocolate-flavored milk: Impact on dynamic sensory profile and liking. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
Food Research International, v. 75, p. 148-156, 2015. |
ISSN: |
0963-9969 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Check-all-that-apply; Cross-modal interaction; Thaumatin; Vanilla flavor. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
LEADER 00682naa a2200229 a 4500 001 2017387 005 2016-02-11 008 2015 bl --- 0-- u #d 022 $a0963-9969 100 1 $aOLIVEIRA, D. 245 $aSugar reduction in probiotic chocolate-flavored milk$bImpact on dynamic sensory profile and liking.$h[electronic resource] 260 $c2015 653 $aCheck-all-that-apply 653 $aCross-modal interaction 653 $aThaumatin 653 $aVanilla flavor 700 1 $aANTÚNEZ, L. 700 1 $aGIMÉNEZ, A. 700 1 $aCASTURA, J. C. 700 1 $aDELIZA, R. 700 1 $aARES, G. 773 $tFood Research International$gv. 75, p. 148-156, 2015.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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