|
|
Registros recuperados : 32 | |
1. |  | DAIKUZONO, C. M.; SHIMIZU, F. M.; RIUL JR, A.; MANZOLI, A.; PIAZZETTA, M. H.; GOBBI, A. L.; CORREA, D. S.; OLIVEIRA JR, O. N. Microfluidic electronic tongue to detect gliadin in foodstuff. In: BRAZILIAN MRS MEETING, 14., 2015, Rio de Janeiro. Program book... Rio de Janeiro: SBPMat, 2015. 1 p. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
2. |  | MANZOLI, A.; ALMEIDA, G. F. B. de; FILHO, J. A.; MATTOSO, L. H. C.; RIUL JR, A.; MENDONCA, C. R.; CORREA, D. S. Femtosecond laser ablation of gold interdigitated electrodes for electronic tongues. Optics and laser technology, [S. l.], v. 69, p. 148-153, 2015. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
3. |  | CONSTANTINO, C. J. L.; ANTUNES, P. A.; VENANCIO, E. C.; CONSOLIN, N.; FONSECA, F. J.; MATTOSO, L. H. C.; AROCA, R. F.; OLIVEIRA JR. O. N.; RIUL JR. A. Nanostructured films of perylene derivatives: high performance materials for taste sensor applications. Sensor letter, [S. l.], v.2, n.2, 2004, p. 95-101. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|   |
5. |  | RIUL JR. A.; SOUSA, H. C. de; MALMEGRIM, R. R.; SANTOS JR. D. S. DOS; CARVALHO, A. C. P. L. F.; FERNANDO, J. F.; OLIVEIRA JR. O. N.; MATTOSO, L. H. C. Wine classification by taste sensors made from ultra-thin films and using neural networks. Sensors and Actuators . B, Chemical, Lausanne, v.98, p. 77-82, 2004. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|   |
8. |  | FERREIRA, M.; CONSTANTINO, C. J. L.; RIUL JR. A.; WOHNRATH, K.; AROCA, R. F.; GIACOMETTI, J. A.; OLIVEIRA JR. O. N.; MATTOSO, L. H. C. Preparation, characterization and taste sensing properties of Langmuir-Blodgett Films from mixtures of polyaniline and rutheniu complex. Polymer, Guildford, v. 44, p. 4205-4211, 2003. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|   |
10. |  | FIRMINO, A.; BORATO, C. E.; LEITE, F. L.; RIUL JR.; A.; BERNARDES FILHO, R.; MATTOSO, L. H. C. AFM as a tool for development sensors. Acta Microscopica, Maracaibo, v. 12, Apr. 2003. Supplement A. CD de trabalhos e resumos apresentados no Second Latin American Symposium on Scanning Probe Microscopy, Búzios, Apr. 2003. 2 f. Invited paper. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|   |
18. |  | CONSTANTINO, C. J. L.; RIUL JR. A.; VENANCIO, E. C.; CONSOLIN, N.; ANTUNES, P. A.; FONSECA, F. J.; OLIVEIRA JR. O. N.; AROCA, R. F.; MATTOSO, L. H. C. Detection limit for artifical sensors based on ultrathin films of perylene derivatives. In: INTENATIONAL SYMPOSIUM ON OLFACTION AND ELECTRONIC NOISE, 9., 2002, Rome. ISOEN' 02: book of abstracts. p. 158. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|   |
Registros recuperados : 32 | |
|
|
Registros recuperados : 31 | |
1. |  | DAIKUZONO, C. M.; SHIMIZU, F. M.; RIUL JR, A.; MANZOLI, A.; PIAZZETTA, M. H.; GOBBI, A. L.; CORREA, D. S.; OLIVEIRA JR, O. N. Microfluidic electronic tongue to detect gliadin in foodstuff. In: BRAZILIAN MRS MEETING, 14., 2015, Rio de Janeiro. Program book... Rio de Janeiro: SBPMat, 2015. 1 p.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
2. |  | MANZOLI, A.; ALMEIDA, G. F. B. de; FILHO, J. A.; MATTOSO, L. H. C.; RIUL JR, A.; MENDONCA, C. R.; CORREA, D. S. Femtosecond laser ablation of gold interdigitated electrodes for electronic tongues. Optics and laser technology, [S. l.], v. 69, p. 148-153, 2015.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 3 |
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
4. |  | CONSTANTINO, C. J. L.; ANTUNES, P. A.; VENANCIO, E. C.; CONSOLIN, N.; FONSECA, F. J.; MATTOSO, L. H. C.; AROCA, R. F.; OLIVEIRA JR. O. N.; RIUL JR. A. Nanostructured films of perylene derivatives: high performance materials for taste sensor applications. Sensor letter, [S. l.], v.2, n.2, 2004, p. 95-101.Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|   |
5. |  | RIUL JR. A.; SOUSA, H. C. de; MALMEGRIM, R. R.; SANTOS JR. D. S. DOS; CARVALHO, A. C. P. L. F.; FERNANDO, J. F.; OLIVEIRA JR. O. N.; MATTOSO, L. H. C. Wine classification by taste sensors made from ultra-thin films and using neural networks. Sensors and Actuators . B, Chemical, Lausanne, v.98, p. 77-82, 2004.Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|   |
6. |  | FIRMINO, A.; BORATO, C. E.; LEITE, F. L.; RIUL JR.; A.; BERNARDES FILHO, R.; MATTOSO, L. H. C. AFM as a tool for development sensors. Acta Microscopica, Maracaibo, v. 12, Apr. 2003. Supplement A. CD de trabalhos e resumos apresentados no Second Latin American Symposium on Scanning Probe Microscopy, Búzios, Apr. 2003. 2 f. Invited paper. 1 CD-ROM.Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|   |
11. |  | FERREIRA, M.; CONSTANTINO, C. J. L.; RIUL JR. A.; WOHNRATH, K.; AROCA, R. F.; GIACOMETTI, J. A.; OLIVEIRA JR. O. N.; MATTOSO, L. H. C. Preparation, characterization and taste sensing properties of Langmuir-Blodgett Films from mixtures of polyaniline and rutheniu complex. Polymer, Guildford, v. 44, p. 4205-4211, 2003.Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|   |
15. |  | CONSTANTINO, C. J. L.; RIUL JR. A.; VENANCIO, E. C.; CONSOLIN, N.; ANTUNES, P. A.; FONSECA, F. J.; OLIVEIRA JR. O. N.; AROCA, R. F.; MATTOSO, L. H. C. Detection limit for artifical sensors based on ultrathin films of perylene derivatives. In: INTENATIONAL SYMPOSIUM ON OLFACTION AND ELECTRONIC NOISE, 9., 2002, Rome. ISOEN' 02: book of abstracts. p. 158.Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|   |
Registros recuperados : 31 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|