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Registros recuperados : 4 | |
1. |  | KREUTZ, L. C.; CANOVA, R.; NIED, C. O.; BORTOLUZZI, M.; FRANDOLOSO, R. Characterization of an IgM-like immunoglobulin from silver catfish (Rhamdia quelen) serum and its use for the production of polyclonal antibodies and development of immunoassays. Pesquisa Veterinária Brasileira, Brasília, DF. V. 36, N. 9, p. 819-825, set. 2016. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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2. |  | GALLINA, M. A.; QUIRINO, M. W.; FRANDOLOSO, R.; TUTIDA, Y. H.; NORENBERG, A.; COLDEBELLA, A.; BIANCHI, I.; KICH, J. D. Vaccination versus antimicrobials to prevent Porcine Proliferative Enteropathy: associated costs and effects on piglets’ growth, health, and serological performance. Frontiers in Veterinary Science, v. 12, 2025. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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3. |  | Di DOMENÍCO, J.; CANOVA, R.; SOVERAL, L. de F.; NIED, C. O.; COSTA, M. M.; FRANDOLOSO, R.; KREUTZ, L. C. Immunomodulatory effects of dietary B-glucan in silver catfish (Rhamdia quelen). Pesquisa Veterinária Brasileira, Rio de Janeiro, v. 37, n. 1, p. 73-78, janeiro. 2017. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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4. |  | ESPÍNDOLA, J. P.; BALBINOTT, N.; GRESSLER, L. T.; MACHADO, G.; KLEIN, C. S.; REBELATTO, R.; MARTÍN, C. B. G.; KREUTZ, L. C.; SCHRYVERS, A. B.; FRANDOLOSO, R. Molecular serotyping of clinical strains of Haemophilus (Glaesserella) parasuis brings new insights regarding Glassers disease outbreaks in Brazil. PeerJ, v. 7, n. e6817, 2019. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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Registros recuperados : 4 | |
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Registros recuperados : 7 | |
2. |  | CANEDO-REIS, N. A. P.; GUERRA, C. C.; SILVA, L. F. da; WETZSTEIN, L. C.; JUNGES, C. H.; FERRÃO, M. F.; BERGOLD, A. M. Fast quantitative determination of phenolic compounds in grape juice by UPLC-MS: method validation and characterization of juices produced with diferent grape varieties. Journal of Food Measurement and Characterization, v. 35, n. 2, p. 63-75, 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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3. |  | VINCIGUERRA, L. L.; BÖCK, F. C.; SCHNEIDER, M. P.; REIS, N. A. P. C.; SILVA, L. F. da; SOUZA, K. C. M de; GUERRA, C. C.; GOMES, A. de A.; BERGOLD, A. M.; FERRÂO, M. F. Geographical origin authentication of southern Brazilian red wines by means of EEM-pH four-way data modelling coupled with one class classification approach. Food Chemistry, v. 362, n. 130087, 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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4. |  | SILVA, L. F. da; GUERRA, C. C.; CAVALCANTI, F. R.; BERGOLD, A. M. Nutraceutical evaluation of red wines from 'Campanha Gaúcha' by a feasible HPLC-DAD method for bioactive polyphenols. In: CONGRESSO LATINOAMERICANO DE CROMATOGRAFIA Y TÉCNICAS AFINES, 15.; CONGRESSO COLOMBIANO DE CROMATOGRAFIA, 7., 2014, Cartagena de Indias, Colombia. Presentaciones en poster: alimientos y bebidas. Bogotá: Sociedad Colombiana de Ciencias Químicas, 2014.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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Registros recuperados : 7 | |
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