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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Leite. |
Data corrente: |
28/05/1992 |
Data da última atualização: |
28/05/1992 |
Autoria: |
JOHANSEN, C.; KERRIDGE, P. C.; MERKLEY, K. E.; LUCK, P. E.; COOK, B. G.; LOWE, K. F.; OSTROWSKI, H. |
Título: |
Growth and molybdenum response of tropical legume/grass swards at six sites in South-Eastern Queensland over a five year period. |
Ano de publicação: |
1978 |
Fonte/Imprenta: |
St.Lucia: CSIRO.Division of Tropical Crops and Pastures, 1978. |
Páginas: |
12p. |
Série: |
(CSIRO. Tropical Agronomy Technical Memorandum, 10). |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Leguminosas; Tropicais. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00695nam a2200217 a 4500 001 1584799 005 1992-05-28 008 1978 bl uuuu u0uu1 u #d 100 1 $aJOHANSEN, C. 245 $aGrowth and molybdenum response of tropical legume/grass swards at six sites in South-Eastern Queensland over a five year period. 260 $aSt.Lucia: CSIRO.Division of Tropical Crops and Pastures$c1978 300 $a12p. 490 $a(CSIRO. Tropical Agronomy Technical Memorandum, 10). 653 $aLeguminosas 653 $aTropicais 700 1 $aKERRIDGE, P. C. 700 1 $aMERKLEY, K. E. 700 1 $aLUCK, P. E. 700 1 $aCOOK, B. G. 700 1 $aLOWE, K. F. 700 1 $aOSTROWSKI, H.
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Registro original: |
Embrapa Gado de Leite (CNPGL) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 7 | |
3. |  | SILVA, L. F. da; GUERRA, C. C.; CAVALCANTI, F. R.; BERGOLD, A. M. Nutraceutical evaluation of red wines from 'Campanha Gaúcha' by a feasible HPLC-DAD method for bioactive polyphenols. In: CONGRESSO LATINOAMERICANO DE CROMATOGRAFIA Y TÉCNICAS AFINES, 15.; CONGRESSO COLOMBIANO DE CROMATOGRAFIA, 7., 2014, Cartagena de Indias, Colombia. Presentaciones en poster: alimientos y bebidas. Bogotá: Sociedad Colombiana de Ciencias Químicas, 2014.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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6. |  | CANEDO-REIS, N. A. P.; GUERRA, C. C.; SILVA, L. F. da; WETZSTEIN, L. C.; JUNGES, C. H.; FERRÃO, M. F.; BERGOLD, A. M. Fast quantitative determination of phenolic compounds in grape juice by UPLC-MS: method validation and characterization of juices produced with diferent grape varieties. Journal of Food Measurement and Characterization, v. 35, n. 2, p. 63-75, 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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7. |  | VINCIGUERRA, L. L.; BÖCK, F. C.; SCHNEIDER, M. P.; REIS, N. A. P. C.; SILVA, L. F. da; SOUZA, K. C. M de; GUERRA, C. C.; GOMES, A. de A.; BERGOLD, A. M.; FERRÂO, M. F. Geographical origin authentication of southern Brazilian red wines by means of EEM-pH four-way data modelling coupled with one class classification approach. Food Chemistry, v. 362, n. 130087, 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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Registros recuperados : 7 | |
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