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Registros recuperados : 16.261 | |
3. | | GONDIM, T. de A.; GUEDES, J. A. C.; ALVES FILHO, E. de G.; SILVA, G. S. da; NINA, N. V. dos S.; NASCIMENTO FILHO, F. J. do; ATROCH, A. L.; SILVA, G. F. da; LOPES, G. S.; ZOCOLO, G. J. Metabolomic approaches to explore chemodiversity in seeds of guarana (Paullinia cupana) using UPLC-QTOF-MSE and NMR analysis. Analytical Methods, v. 16, p. 1158-1174, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Soja. |
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5. | | ROCHA, L. A. DA; NASCIMENTO, M. M. DO; LIMA, M. S. DE; HAVERROTH, M.; MING, L. C.; ARAGÃO JÚNIOR, A. C. DE; TORRES, N. S.; FERREIRA, A. B. Physicochemical characterization of seeds and aril of Renealmia aromatica (Aubl.) Griseb. Research, Society and Development, v. 13, n. 4, e4313445469, 2024. 17 p. Biblioteca(s): Embrapa Alimentos e Territórios. |
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6. | | SILVA, J. E. S. B. da; TORRES, S. B.; LEAL, C. C. P.; LEITE, M. S.; GUIRRA, K. S; DANTAS, B. F.; MORAIS, M. B.; GUIRRA, B. S. Pre-germination treatments of melon seeds for the production of seedlings irrigated with biosaline water. Brazilian Journal of Biology, v. 84, e257314, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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10. | | SOUZA, A. C. de; COSTA, M. C.; FIGUEIREDO, M. A. de; PEREIRA, C. C.; COELHO, S. V. B.; VILELA, A. L. O.; PEREIRA, D. de S.; ROSA, S. D. V. F. da. Steps of cryopreservation of coffee seeds: physiological responses and antioxidant systems. Ciência Rural, v. 54, n. 2, e20220480, 2024. 12 p. Título em português: Etapas da criopreservação de sementes de café: respostas fisiológicas e de sistemas antioxidantes. Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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11. | | MAGARELLI, G.; SILVA, J. G. da; RIBEIRO, C. L.; FREITAS, T. V. de; RODRIGUES, M. A.; GIL, E. de S.; MARRACCINI, P.; SOUZA, J. R. de; CASTRO, C. S. P. de; BEMQUERER, M. P. A voltammetric peptide biosensor for Cu2+ metal ion quantification in coffee seeds. Journal of Inorganic Biochemistry, v. 251, 112441, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite; Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia; Embrapa Unidades Centrais. |
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15. | | NASCIMENTO, G. S. G. do; OLIVEIRA, G. M.; SILVA, E. G. F.; BARROS, J. R. A.; GUIMARÃES, M. J. M.; OLIVEIRA, A. R. de; ANGELOTTI, F. The increase in air temperature and its interference in the emergence and initial growth of sorghum cultivars. Global Journal of Science Frontier Research: D Agriculture and Veterinary, v. 23, n. 2, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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17. | | MACIEL, J. L. N.; GOUSSAIN, R de C. S.; CAVALHEIRO, J. N.; KOVALESKI, M.; CLEBSCH, C. C.; SBALCHEIRO, C. C.; SILVA, D. da; DEUNER. C. C. Incidência de fungos fitopatogênicos em sementes de cultivares de trigo produzidas em Campo Verde, MT, bioma Cerrado. Passo Fundo : Embrapa Trigo, 2023. 19 p. (Embrapa trigo. Boletim de Pesquisa e Desenvolvimento, 107) Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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Registros recuperados : 16.261 | |
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Registros recuperados : 7.569 | |
4. | | GONDIM, T. de A.; GUEDES, J. A. C.; ALVES FILHO, E. de G.; SILVA, G. S. da; NINA, N. V. dos S.; NASCIMENTO FILHO, F. J. do; ATROCH, A. L.; SILVA, G. F. da; LOPES, G. S.; ZOCOLO, G. J. Metabolomic approaches to explore chemodiversity in seeds of guarana (Paullinia cupana) using UPLC-QTOF-MSE and NMR analysis. Analytical Methods, v. 16, p. 1158-1174, 2024.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Soja. |
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6. | | ROCHA, L. A. DA; NASCIMENTO, M. M. DO; LIMA, M. S. DE; HAVERROTH, M.; MING, L. C.; ARAGÃO JÚNIOR, A. C. DE; TORRES, N. S.; FERREIRA, A. B. Physicochemical characterization of seeds and aril of Renealmia aromatica (Aubl.) Griseb. Research, Society and Development, v. 13, n. 4, e4313445469, 2024. 17 p.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
Biblioteca(s): Embrapa Alimentos e Territórios. |
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7. | | SILVA, J. E. S. B. da; TORRES, S. B.; LEAL, C. C. P.; LEITE, M. S.; GUIRRA, K. S; DANTAS, B. F.; MORAIS, M. B.; GUIRRA, B. S. Pre-germination treatments of melon seeds for the production of seedlings irrigated with biosaline water. Brazilian Journal of Biology, v. 84, e257314, 2024.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 3 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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10. | | SOUZA, A. C. de; COSTA, M. C.; FIGUEIREDO, M. A. de; PEREIRA, C. C.; COELHO, S. V. B.; VILELA, A. L. O.; PEREIRA, D. de S.; ROSA, S. D. V. F. da. Steps of cryopreservation of coffee seeds: physiological responses and antioxidant systems. Ciência Rural, v. 54, n. 2, e20220480, 2024. 12 p. Título em português: Etapas da criopreservação de sementes de café: respostas fisiológicas e de sistemas antioxidantes.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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12. | | MAGARELLI, G.; SILVA, J. G. da; RIBEIRO, C. L.; FREITAS, T. V. de; RODRIGUES, M. A.; GIL, E. de S.; MARRACCINI, P.; SOUZA, J. R. de; CASTRO, C. S. P. de; BEMQUERER, M. P. A voltammetric peptide biosensor for Cu2+ metal ion quantification in coffee seeds. Journal of Inorganic Biochemistry, v. 251, 112441, 2024.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite; Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia; Embrapa Unidades Centrais. |
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Registros recuperados : 7.569 | |
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