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Registros recuperados : 25 | |
10. |  | KLEPA, M. S.; HELENE, L. C. F.; O´HARA, G.; HUNGRIA, M. Bradyrhizobium agreste sp. nov., Bradyrhizobium glycinis sp. nov. and Bradyrhizobium diversitatis sp. nov., isolated from a biodiversity hotspot of the genus Glycine in Western Australia. International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology, v. 71, n. 3, 004742, 2021. 13 p. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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11. |  | HELENE, L. C. F.; KLEPA, M. S.; O'HARA, G.; HUNGRIA, M. Bradyrhizobium archetypum sp. nov., Bradyrhizobium australiense sp. nov. and Bradyrhizobium murdochi sp. nov., isolated from nodules of legumes indigenous to Western Australia. International journal of systematic and evolutionary microbiology, v. 70, n. 8, p. 4623-4636, 2020. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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12. |  | KLEPA, M. S.; HELENE, L. C. F.; O´HARA, G.; HUNGRIA, M. Bradyrhizobium cenepequi sp. nov., Bradyrhizobium semiaridum sp. nov., Bradyrhizobium hereditatis sp. nov. and Bradyrhizobium australafricanum sp. nov., symbionts of different leguminous plants of Western Australia and South Africa and definition of three novel symbiovars. International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology, v. 72, n. 7, 005446, 2022. 18 p. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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16. |  | MOURA, F. T.; HELENE, L. C. F.; RIBEIRO, R. A.; NOGUEIRA, M. A.; HUNGRIA, M. The outstanding diversity of rhizobia microsymbionts of common bean (Phaseolus vulgaris L.) in Mato Grosso do Sul, central-western Brazil, revealing new Rhizobium species. Archives of Microbiology, v. 205, 325, 2023. 16 p. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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17. |  | HELENE, L. C. F.; DALL'AGNOL, R. F.; DELAMUTA, J. R. M.; HUNGRIA, M. Mesorhizobium atlanticum sp. nov., a new nitrogen-fixing species from soils of the Brazilian Atlantic Forest biome. International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology, v. 69, n. 6, p. 1800-1806, jun. 2019. p. 1800-1806, Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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18. |  | HELENE, L. C. F.; DELAMUTA, J. R. M.; RIBEIRO, R. A.; HUNGRIA, M. Determinação da filogenia de rizóbios por multilocus sequence analysis (mlsa) com identificação e descrição de novas espécies. In: REUNIÃO LATINOAMERICANA DE RIZOBIOLOGIA - RELAR, 27., 2016, Londrina. Fortalecendo as parcerias Sul-Sul: anais. Curitiba: SBCS-NEPAR, 2016. p. 145. Editores: Mariangela Hungria, Douglas Fabiano Gomes, Arnaldo Colozzi Filho. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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Registros recuperados : 25 | |
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Registros recuperados : 6 | |
1. |  | YOSHIARA, L. Y.; IDA, E. I.; RIBEIRO, M. L. L.; MANDARINO, J. M. G.; CARRÃO-PANIZZI, M. C. Effect of germination on Beta-glucosidase activity of soybeans hypocotyls and cotyledons. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 22., 2010, Salvador. Ciência e tecnologia de alimentos: potencialidades, desafios e inovações. [S.l.]: SBCTA, 2010. p. 240. CD-DROM. CBCTA.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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3. |  | YOSHIARA, L. Y.; MADEIRA, T. B.; RIBEIRO, M. L. L.; MANDARINO, J. M. G.; PANIZZI, M. C. C.; IDA, E. I. Beta-glucosidase activity of soybean epicotyls in germination. In: CONGRESSO INTERNACIONAL DE BIOPROCESSOS NA INDÚSTRIA DE ALIMENTOS, 4.; ENCONTRO REGIONAL SUL DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 10., 2010, Curitiba. [Resumo...]. Curitiba: CIETEP, 2010. Doc. 22. 1 CD-ROM. ICBF 2010/XERSCTA.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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4. |  | YOSHIARA, L. Y.; MADEIRA, T. B.; MIRANDA, A. L.; RIBEIRO, M. L. L.; MANDARINO, J. M. G.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; IDA, E. I. Beta-glucosidase activity of soybean radicles in germination. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 15., 2010, Cape Town. Food science solutions in an evolving world: abstracts. South Africa: SAAFoST, 2010. Poster 697. CD-ROM. IUFoST 2010.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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5. |  | YOSHIARA, L. Y.; MADEIRA, T. B.; RIBEIRO, M. L. L.; MANDARINO, J. M. G.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; IDA, E. I. B-glucosidase activity of soybean (Glycine max) embryonic axis germinated in the presence or absence of light. Journal of Food Biochemistry, v. 36, n. 6, p. 699-705, Dec. 2012.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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6. |  | YOSHIARA, L. Y.; MANDARINO, J. M. G.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; MADEIRA, T. B.; SILVA, J. B. da; CAMARGO, A. C. de; SHAHIDI, F.; IDA, E. I. Germination changes the isoflavone profile and increases the antioxidant potential of soybean. Journal of Food Bioactives, v. 3, p. 144-150, 2018.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: C - 0 |
Biblioteca(s): Embrapa Soja; Embrapa Trigo. |
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Registros recuperados : 6 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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