| |
|
|
| Registros recuperados : 3 | |
| 2. |  | LIMA, C. M. de; FERNANDES, D. D. S.; PEREIRA, G. E.; GOMES, A. de A.; ARAÚJO, M. C. U. de; DINIZ, P. H. G. D. Digital image-based tracing of geographic origin, winemaker, and grape type for red wine authentication. Food Chemistry, v. 312, p. 12606, 2020.| Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
| 3. |  | VINCIGUERRA, L. L.; BÖCK, F. C.; SCHNEIDER, M. P.; REIS, N. A. P. C.; SILVA, L. F. da; SOUZA, K. C. M de; GUERRA, C. C.; GOMES, A. de A.; BERGOLD, A. M.; FERRÂO, M. F. Geographical origin authentication of southern Brazilian red wines by means of EEM-pH four-way data modelling coupled with one class classification approach. Food Chemistry, v. 362, n. 130087, 2021.| Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
| Registros recuperados : 3 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | WILCKEN, C. F.; SA, L. A. N. de; POGETTO, M. H. F. A. D.; COUTO, E. B. do; FERREIRA FILHO, P. J.; WINCKLER, D. C. F. Sistema de criação do psilídeo-de-concha Glycaspis brimblecombei e de seu parasitóide Psyllaephagus bliteus. Documentos Técnicos IPEF, v. 2, n. 2, p. 1-23, fev. 2010.| Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
|   |
| Registros recuperados : 1 | |
|
| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|