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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | CHAMBERLAIN, M. B.; VELTRI, B. C.; TAYLOR, S. J.; PAREAS, J. W.; JIMENEZ-FLORES, R.; JUCHEM, S. de O.; GETACHEW, G.; DEPETERS, E. J. Feeding lactating Holstein cows a lipid source high in palmitic acid changes the fatty acid composition and thermal properties of lipids in milk and butter. Professional Animal Scientist, v. 32, n. 5, p. 672-680, Oct. 2016. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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2. |  | MONTARDO, D. P.; FLORES, R.; PEREIRA, E.; DALL'AGNOL, M.; GABE, N.; MARTINS, J. D.; NABINGER, C.; FIORIN, C. A.; CASTRO, R. L. de; DEBIASI, H. Produção de forragem de populações de azevém anual em diferentes ambientes do Rio Grande do Sul. In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 42., 2005, Goiânia. A produção animal e o foco no agronegócio: anais. Goiânia: Sociedade Brasileira de Zootecnia, 2005. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | CANEDO-REIS, N. A. P.; GUERRA, C. C.; SILVA, L. F. da; WETZSTEIN, L. C.; JUNGES, C. H.; FERRÃO, M. F.; BERGOLD, A. M. Fast quantitative determination of phenolic compounds in grape juice by UPLC-MS: method validation and characterization of juices produced with diferent grape varieties. Journal of Food Measurement and Characterization, v. 35, n. 2, p. 63-75, 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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Registros recuperados : 1 | |
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