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| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | ARROUAYS, D.; GRUNDY, M. G.; HARTEMINK, A. E.; HEMPEL, J. W.; HEUVELINK, G. B. M.; HONG, S. Y.; LAGACHERIE, P.; LELYK, G.; MCBRATNEY, A. B.; MCKENZIE, N. J.; MENDONCA-SANTOS, M. D. L.; MINASNY, B.; MONTANARELLA, L.; ODEH, I. O. A.; SANCHEZ, P. A.; THOMPSON, J. A.; ZHANG, G.-L. GlobalSoilMap: toward a fine-resolution global grid of soil properties. Advances in Agronomy, v. 125, p. 93-134, 2014.| Biblioteca(s): Embrapa Solos. |
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| 2. |  | ARROUAYS, D.; LEENAARS, J. G. B.; RICHER-DE-FORGES, A. C.; ADHIKARI, K.; BALLABIO, C.; GREVE, M.; GRUNDY, M.; GUERRERO, E.; HEMPEL, J.; HENGL, T.; HEUVELINK, G.; BATJES, N.; CARVALHO, E.; HARTEMINK, A.; HEWITT, A.; HONG, S.-Y.; KRASILNIKOV, P.; LAGACHERIE, P.; LELYK, G.; LIBOHOVA, Z.; LILLY, A.; MCBRATNEY, A.; MCKENZIE, N.; VASQUES, G. de M. Soil legacy data rescue via GlobalSoilMap and other international and national initiatives. GeoResJ, v. 14, p. 1-19, Dec. 2017.| Biblioteca(s): Embrapa Solos. |
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| Registros recuperados : 2 | |
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| Registros recuperados : 4 | |
| 1. |  | MOREIRA, A. A.; SANTOS, R. F.; MANDARINO, J. M. G.; VARÉA, G. S.; IDA, E. I.; RIBEIRO, M. L. L. Conversion of isoflavone glucosides to aglycones in whole soybean flour thermally treated and with endogenous B-glucosidase of soybean. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: [proceedings]. Foz do Iguaçu: IUFoST, 2012. 1 CD-ROM.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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| 2. |  | GRADE, L. C.; MOREIRA, A. A.; VAREA, G. S.; MANDARINO, J. M. G.; SILVA, J. B.; IDA, E. I.; RIBEIRO, M. L. L. Immobilized soybean B-glucosidase application in commercial soy drink. In: AMERICAS: INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOYBEAN UTILIZATION, 2013, Bento Gonçalves. Proceedings... Brasília, DF: Embrapa, 2013. 1 CD-ROM. 5 p.| Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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| 3. |  | SANTOS, R. F.; OLIVEIRA, C. F.; VARÉA, G. S.; ORRADI DA SILVA, M. L. C.; IDA, E. I.; MANDARINO, J. M. G.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; RIBEIRO, M. L. L. Purification and characterization of soy cotyledon B-glucosidase. Journal of Food Biochemistry, v. 37, n. 3. p. 302-312, 2013.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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| 4. |  | SANTOS, R. F.; OLIVEIRA, C. F.; VARÉA, G. S.; SILVA, M. L. C. ORRADI da; IDA, E. I.; MANDARINO, J. M. G.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; RIBEIRO, M. L. L. Purification and characterization of soy cotyledon B-glucosidase. Journal of Food Biochemistry, v. 37, n. 3, p. 302-312, Jun. 2013.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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| Registros recuperados : 4 | |
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