| |
|
|
| Registros recuperados : 6 | |
| 6. |  | MACHADO, M. A.; AMARAL, A. M. do; BASTIANEL, M.; BOSCARIOL-CAMARGO, R. L.; CARLOS, E. F.; DELLA COLETTA FILHO, H.; CRISTOFANI-YALY, M.; FREITAS-ASTÚA, J.; LOCALI-FABRIS, E. C.; NOVELLI, V. M.; PERONI, L. A.; SILVA-PINHATI, A. C.; SOUZA, A. A.; STACH-MACHADO, D. R.; TAKITA, M. A.; TARGON, M. L. P. N.; REIS, M. da S. Expressed citrus sequence (CitEST) database in Brazil: features and tools. In: THE INTERNATIONAL CONFERENCE ON THE STATUS OF PLANT & ANIMAL GENOME RESEARCH, 16., 2008, San Diego. Final abstracts guide. San Diego: Illumina, 2008. W105| Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
|    |
| Registros recuperados : 6 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 4 | |
| 3. |  | SANTOS, Y. J. S.; FACCHINATTO, W. M.; ROCHETTI, A. L.; CARVALHO, R. A.; Le FEUNTEUN; FUKUMASU, H.; MORZEL, M.; COLNAGO, L. A.; VANIN, F. M. Systemic characterization of pupunha (Bactris gasipaes) flour with views of polyphenol content on cytotoxicity and protein in vitro digestion. Food Chemistry, v. 405, 134888, 2023. 9 p.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
| 4. |  | SOUZA-SANTOS, Y. J.; ARGENTO, M. B. V.; FACHINATTO, W. M.; XAVIER, P. L. P.; ROCHETTI, A. L.; LOURENÇO, C. M.; CARVALHO, R. A.; FUKUMASU, H.; COLNAGO, L. A.; VANIN, F. M. Modulation of physicochemical, digestibility, and cytotoxic properties of pupunha (Bactris gasipaes) flour by different processes. Food Research International, v. 209, 116159, 2025. 15 p.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|   |
| Registros recuperados : 4 | |
|
| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|