BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoROSALES, F. E.; VERHALEN, L. M.; OSWALT, E. S.; FORAKER, R. W.; KRUKA.; SINNONS, J. W.; CLINGENPEEL, A.; PENNINGTON, V. Cotton variety test, Oklahoma-1975. Oklahoma: Oklahoma State University. 16p. (Research Report P-734)

Biblioteca(s): Embrapa Algodão.

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2.Imagem marcado/desmarcadoROSALE, F. E.; VERHALEN, L. M.; OSWALT, E. S.; KRUSKA, P. D.; FORAKER, R. W.; SINNONS, J. W.; CLINGENPEEL, A. Cotton variety tests,1974. Oklahoma: Oklahoma State University. 16p. (Reserarch Report P-714)

Biblioteca(s): Embrapa Algodão.

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3.Imagem marcado/desmarcadoSAMAYOA A. E.; VERHALEN, L. M.; OSWALT, E. S.; KRUSKA, P. D.; FORAKER, R. W.; SIMMONS, J. W.; SIMMONS, M.; CLINGENPEEL, A. Oklahoma cotton variety teste,1972 Oklahoma: Oklahoma State University. 13p. (Research Report P-680)

Biblioteca(s): Embrapa Algodão.

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4.Imagem marcado/desmarcadoSAMAYOA, A. E.; VERHALEN, L. M.; OSWALT, E. S.; FORAKER, R. W.; KRUSKA, P. D.; SIMMONS, J. M.; SIMMONS, M.; CLINGENPEEL, A. Oklahoma cotton variety tests-1973. Okalahoma: Oklahoma State University,. 14p. (Research Report P-694

Biblioteca(s): Embrapa Algodão.

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5.Imagem marcado/desmarcadoSAMAYOA A. E.; VERHALEN, L. M.; OSWALT, E. S.; FORAKER, R. W.; KRUSKA, P. D.; PROPHET, D. P.; SIMMONS, J. W.; SIMMONS, M.; CLINGENPEEL, A. Results of the 1971- Oklahoma cotton variety tests. Oklahoma: State University, 1972. 12p. (Oklahoma State University. Research Report-P-660)

Biblioteca(s): Embrapa Algodão.

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1.Imagem marcado/desmarcadoNASSU, R. T.; FRANCISCO, V. C.; SOUZA, J. H. R.; PFLANZER, S. B. Volatile compounds profile in aged beef using lipidic sources coatings. In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY, 69., 2023, Padova, Italy. Proceedings... Padova, Italy: ICOMST, 2023.
Tipo: Artigo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.
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2.Imagem marcado/desmarcadoCAMPOS, J. M. de; CASSOL, G. Z.; SOUZA, J. H. R.; BRUNO, V. C. F. G. de S.; FOGACA, F. H. dos S.; SILVA, L. K. S. da. Cocção como método de deslipidificação de concentrado proteico de tambaqui (Colossoma macropomum). In: ZUFFO, A. M.; AGUILERA, J. G.; NOGUEIRA, W. V. (org). Tópicos em Ciências dos Alimentos. Nova Xavantina, MT: Pantanal Editora, 2020. Cap. 1, p. 6-20.
Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.
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3.Imagem marcado/desmarcadoFOGACA, F. H. dos S.; CASSOL, G. Z.; SOUZA, J. H. R. DE; MARTIN, J. G. P.; SILVA, L. K. S. DA. South American Fermented Fish and Meat-Based Products. In: ADEBO, O. A.; CHINMA, C. E.; OBADINA. A; O.; GOMES, A. S.. PANDA, S. K.; GAN, R.-,Y. (Ed.) Indigenous fermented Food for tropics. Academic Press, 2023. cap. 10, p. 149-168.
Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.
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4.Imagem marcado/desmarcadoCASSOL, G. Z.; SOUZA, J. H. R. DE; FOGACA, F. H. dos S.; SILVA, C. M.; PACHECO, S.; PÉREZ, J. L. R.; MORZELLE, M. C.; SAMPAIO NETO, O. Z.; SILVA, L. K. S. DA. Influence of delipidification on protein concentrate extracted from fish by-products: technical process, nutritional value, and amino acid bioaccessibility. Journal of Aquatic Food Product Technology, 2024.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 1
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.
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