|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | COUTINHO, H. L. da C.; TAVARES, H.; VEIGA, L. B.; VALENCIA, I. O.; BAEZA, S.; PEÑA, E. V. V.; SCHLINDWEIN, S.; TSCHERNING. K.; MEIRELLES, M. S. P.; TURETTA, A. P. D.; MARTORANO, L. G.; MONTEIRO, J. M. G.; SCHULER, A. E.; FISTORAL, G.; FREITAS, M. L. Sustainability impact assessment of land use changes in Mercosur countries: SIAT Mercosur development. In: USER FORUM FOR SUSTAINABILITY IMPACT ASSESSMENT TOOLS, 2009, Brussells. Land Use Policy: Risk, Transparency and Integration. Brussels: SENSOR, 2009. Biblioteca(s): Embrapa Solos. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
|
Registros recuperados : 3 | |
2. |  | CARVALHO, L. M. J. de; SMIDERLE, L. de A. S. M.; CARVALHO, J. L. V. de; CARDOSO, F. de S. N.; KOBLITZ, M. G. B. Assessment of carotenoids in pumpkins after different home cooking conditions. Food Science and Technology, Campinas, v. 34, n. 2, p. 365-370, abr./jun. 2014.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
Registros recuperados : 3 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|