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Registros recuperados : 9 | |
3. |  | RUY, D. C.; MOURA, A. S. A. M. T.; NONES, K.; BARON, E. E.; LEDUR, M. C.; CAMPOS, R. L. R.; AMBO, M.; MELO, C. M. R.; COUTINHO, L. L. Detection of QTL for performance, fatness and carcass traits on chicken chromosomes 3 and 5. In: WORKSHOP ON QTL AND MARKER ASSISTED SELECTION - QTLMAS, 11., 2007, Toulose. Papers and Abstracts. Toulouse: INRA, 2007. p. 26-29 1 CD-ROM. Projeto n. 02.03.2.01600.03. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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4. |  | BARON, E. E.; MOURA, A. S. A. M. T.; LEDUR, M. C.; PINTO, L. F. B.; BOSCHIERO, C.; RUY, D. C.; NONES, K.; ZANELLA, E. L.; ROSARIO, M. F. do; BURT, D. W.; COUTINHO, L. L. QTL for percentage of carcass and parts in a broiler x layer cross. Animal Genetics, 30 sep. 2010. Disponível em: <http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1365-2052.2010.02105.x/full>. Acesso em: 22 fev 2011. Projeto/Plano de Ação: 02.07.60.700-01. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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5. |  | NONES, K.; LEDUR, M. C.; MOURA, A. S. M. T.; BOSCHIERO, C.; PINTO, L. F. B.; RUY, D. C.; BARON, E. E.; CAMPOS, R. L. R.; AMBO, M.; ZANELLA, E. L.; COUTINHO, L. L. Mapeamento de QTL para características de produção e qualidade da carcaça em aves. Concórdia: Embrapa Suínos e Aves, 2009. p. 65-78 Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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6. |  | AMBO, M.; MOURA, A. S. A. M. T.; LEDUR, M. C.; PINTO. L. F. B.; BARON, E. E.; RUY, D. C.; NONES, K.; CAMPOS, R. L. R.; BOSCHIERO, C.; BURT, D. W.; COUTINHO, L. L. Quantitative trait loci for performance traits in a broiler x layer cross Animal Genetics, v. 40, n. 2, p. 200-208, 2009. Disponível em: <http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/fulltext/121645333/PDFSTART>. Acesso em: 08 fev. 2010 Projeto/Plano de Ação: 01.02.102.10-10 Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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7. |  | NONES, K.; LEDUR, M. C.; ZANELLA, E. L.; KLEIN, C. S.; PINTO, L. F. B.; MOURA, A. S. A. M. T.; RUY, D. C.; BARON, E. E.; AMBO, M.; CAMPOS, R. de L. R.; BOSCHIERO, C.; BURT, D. W.; COUTINHO, L. L. Quantitative trait loci associated with chemical composition of the chicken carcass. Animal Genetics, v. 43, n. 5, p. 570-576, 2012. Projeto: 02.09.07.006. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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8. |  | CAMPOS, R. L. R.; NONES, K.; LEDUR, M. C.; MOURA, A. S. A. M. T.; PINTO. L. F. B.; AMBO, M.; BOSCHIERO, C.; RUY, D. C.; BARON, E. E.; NINOV, K.; ALTENHOFEN, C. A. B.; SILVA, R. A. M. S.; ROSÁRIO, M. F.; BURT, D. W.; COUTINHO, L. L. Quantitative trait loci associated with fatness in a broiler-layer cross Animal Genetics, v. 40, p. 729-736, 2009. Disponível em: <http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/fulltext/122404437/PDFSTART>. Acesso em: 08 fev. 2010 Projeto/Plano de Ação: 01.06.106.03-05 Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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9. |  | NONES, K.; LEDUR, M. C.; ZANELLA, E. L.; KLEIN, C. S.; PINTO, L. F. B.; MOURA, A. S. A. M. T.; CAMPOS, R. L. R.; AMBO, M.; BOSCHIERO, C.; RUY, D. C.; BARON, E. E.; BURT, D. W.; COUTINHO, L. L. Quantitative trait loci(QTL) associated with total body fat in chicken carcass. In: WORLD CONGRESS ON GENETICS APPLIED TO LIVESTOCK PRODUCTION, 9. 2010, Leipzig. Abstracts. Leipzig: Gesellschaft fur Tierzuchtwissenschaften, 2010. p. 255 Projeto/Plano de Ação: 01.06.01.006. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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Registros recuperados : 9 | |
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Registros recuperados : 5 | |
3. |  | SILVA, J. V. L. da; DALLACORT, R.; INOUE, M. H.; OLIVEIRA, M. A. de; AZEVEDO, V. H. de; ALMEIDA, R. G. de. Produção de forragem e valor nutritivo do capim-marandu submetido a doses de torta de pinhão manso. In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 46., 2009, Maringá. Inovação científica e tecnológica em zootecnia: anais dos resumos. Maringá: SBZ: UEM, 2009. 3 p. 1 CD-ROM.Tipo: Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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4. |  | CELENTE, A. M; AGUALONGO, D. A. P.; LARRÉ, C. F.; BORELLA, J.; SANTOS, D. D. dos; COCCO, K. L. T.; SILVA, J. V. L. da; LEITZKE, S.; BORTOLINI, F.; AMARANTE, L. do. Effect of drought stress on proline content and eletrolyte leakage in leaves and roots of forage legumes. In: BRAZILIAN CONGRESS OF PLANT PHYSIOLOGY, 16., 2017, São Pedro, SP. Abstract ... [S.l.]: Sociedade Brasileira de Fisiologia Vegetal, 2017.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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5. |  | GARCIA, N.; DA-SILVA, C. J.; COCCO, K. L. T.; POMAGUALLI, D.; OLIVEIRA, F. K. DE; SILVA, J. V. L. DA; OLIVEIRA, A. C. B. de; AMARANTE, L. DO. Waterlogging tolerance of five soybean genotypes through different physiological and biochemical mechanisms. Environmental and Experimental Botany, v. 172, 103975, 2020. 8 p.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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Registros recuperados : 5 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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