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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | DAMS, R. I.; GUILHERME, A. A.; VALE, M. S.; NUNES, V. f.; LEITAO, R. C.; SANTAELLA, S. T. Fermentation of residual glycerol by Clostridium acetobutylicum ATCC 824 in pure and mixed cultures. Environmental Technology, v. 37, n. 23, p. 2984-2992, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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2. |  | DAMS, R. I.; VIANA, M. B. V.; GUILHERME, A. A.; SILVA, C. M.; SANTOS, A. B. dos; ANGENENT, L. T.; SANTAELLA, S. T.; LEITAO, R. C. Production of medium-chain carboxylic acids by anaerobic fermentation of glycerol using a bioaugmented open culture. Biomass and Bioenergy, v. 118, p. 1-7, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | BORDALLO, S. U.; BUENO, A. C.; FERREIRA, G. W.; BRUNA, E. D.; SERPA, I. S.; BRUNETTO, G.; COMIN, J. J.; LOVATO, P. E.; LOURENZI, C. R. Soil chemical properties in vineyard areas in the southern region of the state of Santa Catarina, Brazil. Pesquisa Agropecuária Brasileira, v. 56, e01548, 2021. Título em português: Atributos químicos do solo em áreas de vinhedos na região sul do estado de Santa Catarina.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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