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Registros recuperados : 3 | |
2. |  | SAHLU, T.; HART, S. P.; KLEIN, P. D.; JACQUEMET, N.; CARNEIRO, H. Application of l3CO2 measurements to the estimation of energy expenditure in goats. Canadin Journal of Animal Science, Ottawa, v.72, n.2, p.245-252, jun.1992. p.245-252 Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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3. |  | SAHLU, T.; HART, S. P.; KLEIN, P. D.; JACQUEMET, N.; CARNEIRO, H.; FERNANDEZ, J. M.; LU, C. D. Application of 13CO2 measurement for estimating energy expenditure in goats. Jounal of Animal Science, Champaign, v.68, supl.1, p.564, 1990. p.564 Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos; Embrapa Gado de Leite. |
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Registros recuperados : 3 | |
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Registros recuperados : 5 | |
3. |  | PEREIRA, A. M. S.; ALMEIDA, R. D.; QUEIROZ, B. B. DE; FARIAS, D. R. B. DE; FLORENTINO, E. R.; SANTOS, K. M. O. dos; SANTOS, W. M. DOS; BURITI, F. C. A. Instrumental texture of fermented dairy beverage produced with goat cheese whey powder and potentially probiotic culture. Brazilian Journal of Pharmaceutical Science, v. 51, suppl. 2., oct., 2015. XVII Pharmaceutical Congress of São Paulo, X International Seminar of Pharmaceutical Sciences, 2015, São Paulo. Abstracts. São Paulo, 2015. CPF165. p. 85Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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4. |  | SOUSA, M. C. de; SANTOS, W. M. dos; SILVA, J. M. O. da; RAMOS, F. P.; FREITAS, A. S. de; ALMEIDA NETA, M. C.; SANTOS, K. M. O. dos; BURITI, F. C. A.; FLORENTINO, E. R. Non-fermented Dairy Desserts with Potentially Probiotic Autochthonous Lactobacilli and Products from Peel of Jabuticaba (Myrciaria cauliflora). Probiotics and Antimicrobial Proteins, 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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5. |  | SANTOS, W. M. DOS; GOMES, A. C. G.; NOBRE, M. S. DE C.; PEREIRA, A. M. DE S.; PEREIRA, E. V. DOS S.; SANTOS, K. M. O. dos; FLORENTINO, E. R.; BURITI, F. C. A. Goat milk as a natural source of bioactive compounds and strategies to enhance the amount of these beneficial components. International Dairy Journal, v.137, e 105515, 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 5 | |
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