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| Registros recuperados : 25 | |
| 10. |  | WEBER, J. B.; WARD, T. M.; WEED, S. B. Adsorption and desorption of diquat, paraquat, prometone, and 2,4-D by charcoal and exchange resins. Soil Science Society American Proceedings, v. 32, n. 2, p. 197-200, 1968.| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental. |
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| 16. |  | WEBER, J. B.; PERRY, P. W.; UPCHURCH, R. P. The influence of temperature and time on the adsorption of paraquat, diquat 2, 4-D and prometone by clays, charcoal and an anion-exchange resin. Soil Science Society of America Proceedings, Madison, v. 29, n. 6, p. 678-688, 1965.| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Trigo. |
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| 20. |  | WEBER, J. H.; EVANS, R.; JONES, S. H.; HINES, M. E. Conversion of mercury (II) into mercury (0), monomethylmercury cation, and dimethylmercury in saltmarsh sediment slurries. Chemosphere, v.36, n.7, p.1669-1687, 1998.| Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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| Registros recuperados : 25 | |
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| Registros recuperados : 4 | |
| 1. |  | KAWSKI, V. L.; BERTOL, T. M.; SANTOS, M. J. H. dos; COSTA, C. A. D.; AGNES, I. B. L. Características sensoriais de salames coloniais elaborados com extrato de alecrim e aipo. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 22., 2010, Salvador. Ciência e tecnologia de alimentos: potencialidades, desafios e inovações. Campinas: SBCTA, 2010. Projeto/Plano de Ação: 01.06.06.001.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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| 2. |  | BERTOL, T. M.; FIORENTINI, A. M.; SANTOS, M. J. H. dos; SAWITZKI, M. C.; KAWSKI, V. L. Extrato de alecrim e aipo em pó: agentes naturais potencializadores da qualidade em salames coloniais. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 22., 2010, Salvador. Ciência e tecnologia de alimentos: potencialidades, desafios e inovações. Campinas: SBCTA, 2010. Projeto/Plano de Ação: 0106.06.001.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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| 3. |  | KAWSKI, V. L.; BERTOL, T. M.; SANTOS, M. J. H. dos; SAWITZKI, M. C.; FIORENTINI, A. M.; COLDEBELLA, A.; AGNES, I. B. L. Sensory and physicochemical characteristics of salamis added with vegetable-based curing ingredients. Ciência Rural, Santa Maria, v. 47, n. 8, ed. 20151510, 2017.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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| 4. |  | BERTOL, T. M.; FIORENTINI, A. M.; SANTOS, M. J. H. dos; SAWITZKI, A. M.; KAWSKI, V. L.; AGNES, I. B. L.; COATA, C, D.; COLDEBELLA, A.; LOPES, L. dos S. Rosemary extract and celery powder as natural agents to enhance the quality in colonial salami with different maturation times. Ciencia e Tecnologia de Alimentos, v. 32, n. 4, p. 1-10, 2012. Projeto: 01.06.60.106-07.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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| Registros recuperados : 4 | |
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