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Registros recuperados : 3 | |
2. |  | JANS, W.; VASCONCELOS, S.; TRIBUZY, E.; FELSEMBURGH, C.; ELIANE, M.; ROWLAND, L.; COSTA, A. da; MEIR, P.; KRUIJT, B. New estimates of temperature response of leaf photosynthesis in Amazon forest trees, its acclimation to mean temperature change and consequences for modelling climate response to rain forests. In: AGU FALL MEETING, 2014, San Francisco. [Proceedings]. [San Francisco]: AGU, 2014. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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3. |  | FELSEMBURGH, C. A. A.; SANTOS, K. J. S. dos; CAMARGO, P. B. de; CARMO, J. B. do; TRIBUZY, E. S. Respostas ecofisiológicas de Aniba parviflora ao sombreamento. Pesquisa Florestal Brasileira, Colombo, v. 36, n. 87, p. 201-210, jul./set. 2016. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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Registros recuperados : 3 | |
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Registros recuperados : 4 | |
3. |  | FORTINI, T. V. L.; VEREDIANO, T. A.; SANT'ANA, C. T.; GRANCIERI, M.; SILVA, B. P. da; PAES, M. C. D.; MARTINO, H. Black corn (Zea mays L.) flour consumption improved the gut dysbiosis promoted by a high-fat diet on mice. In: INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 2.; INTERNATIONAL WORKSHOP ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 3., 2022, Campinas. Personal nutrition, ageing and food science: proceedings. Campinas: Unicamp, 2022.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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4. |  | VEREDIANO, T. A.; SANT'ANA, C. T.; GRANCIERI, M.; SÃO JOSÉ, V. P. B. de; TOLEDO, R. C. L.; PAES, M. C. D.; MARTINO, H. S. D. Black corn (Zea mays L.) whole flour improved the antioxidant capacity and prevented adipogenesis in mice fed a high-fat diet. Food & Function, v. 13, p. 5590-5601, 2022.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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Registros recuperados : 4 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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