BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoJOUBERT, J. G. V.; STINDT, H. W. The nutritive value and general evaluation of natural pastures in the districts of Montagu, Robertson and Worcester in the winter rainfall area of the Republic of South Africa. Pretoria: Republic of South Africa, 1979. 10p. (Sul da Africa. Department of Agricultural Technical Services. Technical Communication, 155).

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite; Embrapa Semiárido.

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2.Imagem marcado/desmarcadoSTINDT, H. W.; JOUBERT, J. G. V. The nutritive value of natural pastures in the districs of Ladismith, Riversdale and Heidelberg in the winter rainfall area of the Republic of South Africa. Pretoria: Republic of South Africa, 1979. 12 p. (RSA. Technical Communication, 154).

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

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3.Imagem marcado/desmarcadoJOUBERT, J. G. V.; STINDT, H. W. The nutritive value of natural pastures in the district of Swellendam in the winter rainfall area of the Republic of South Africa. Pretoria: Republic of South Africa, 1979. 10p. (Sul da Africa. Department of Agricultural Technical Services. Technical Communication, 156).

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite; Embrapa Semiárido.

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1.Imagem marcado/desmarcadoALVES FILHO, E. G.; ALMEIDA, F. D. L.; CAVALCANTE, R. S.; BRITO, E. S. de; CULLEN, P. J.; FRIAS, M. J.; BOURKE, P.; FERNANDES, F. A. N.; RODRIGUES, SUELI. H NMR spectroscopy and chemometrics evaluation of non-thermal processing of orange juice. Food Chemistry, v. 204, p. 102-107, 2016.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical.
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