| |
|
|
| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | MONTET, D.; KOUAKOU, A. C.; HAMDOUCHE, Y.; TEYSSIER, C.; RYCHLIK, T.; TATSADJIEU, L. N.; ARCURI, E. F. Geographical origin traceability of foodstuffs using a molecular technique PCR-DGGE. In: MONTET, D.; RAY, R. C. Food traceability and authenticity: analytical techniques. Boca Raton: CRC Press, 2018. p. 137-154.| Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
|    |
| Registros recuperados : 1 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | MEZA-CASTILLO, E.; BARRIENTOS-PRIEGO, A. F.; RODRÍGUEZ-PÉREZ, J. E.; REYES-SANTAMARIA, M. I. Determinación de tamaño de muestra de características del xilema de brote de aguacate mediante remuestreo. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 45, n. 12, p. 1531-1535, dez. 2010 Notas Científicas. Título em inglês: Sample size determination of avocado shoot xylem characters by resampling.| Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
|    |
| 2. |  | NÚNEZ-COLÍN, C.A.; BARRIENTOS-PRIEGO, A.F.; RODRÍGUEZ-PÉREZ, J.E.; NIETO-ÁNGEL, R. Variabilidad anatómica de los sistemas de conducción y estomático de genotipos de Prunus spp. de diferentes orígenes. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 41, n. 2, p. 233-241, fev. 2006 Título em português: Anatomical variability of water conduction and stomatal systems in genotypes of Prunus spp. of different origins.| Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
|    |
| Registros recuperados : 2 | |
|
| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|