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Registros recuperados : 2 | |
2. |  | KNEE, E. M.; GONG, F. -C.; GAO, M.; TEPLITSKI, M.; JONES, A. R.; FOXWORTHY, A.; MORT, A. J.; BAUER, W. D. Root mucilage from pea and its utilization by rhizosphere bacteria as a sole carbon source. Molecular Plant-Microbe Interactions, St. Paul, v. 14, n. 6, p. 775-784, 2001. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registros recuperados : 3 | |
3. |  | FERREIRA, W. P. M.; RIBEIRO, S. M. N. F; FONSECA, H. P.; MIRANDA, T. V.; DIAS, C. R. G.; DI MARTINO, N. G. Profile of the women working in the coffee sector in Brazil (Phase 1). In: ARZABE, C.; MACIEIRA, J. C.; MENEZES, R. S. S.; BALIZA, D. P.; MOURÃO, T. F. (Ed.). Women in coffee in Brazil. Brasília, DF: Embrapa, 2018. E-book. il. color.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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Registros recuperados : 3 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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