|
|
Registros recuperados : 5 | |
2. |  | SOLOMON, M. B.; KEMP, J. D.; MOODY, W. G.; ELY, D. G.; FOX, J. D. Effect of breed and slaughter weight on physical, chemical, and organoleptic properties of lamb carcasses. Journal of Animal Science, v. 51, n. 5, p. 1102-1107, Nov. 1980. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
5. |  | McCLURE, K. E.; SOLOMON, M. B.; PARRETT, N. A.; KEUREN, R. W. Growth and tissue accretion of lambs fed concentrate in drylot, grazed on alfalfa or ryegrass at Weaning, of after backgrounding on ryegrass. Journal of Animal Science, v.73, n.11, p.3437-3444, 1995. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
Registros recuperados : 5 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | ALVES, R. N.; MAULVAULT, A. L.; BARBOSA, V. L.; FERNANDEZ-TEJEDOR, M.; RAMBLA-ALEGRE, M.; CAMPÀS, M.; REVERTÉ, L.; DIOGÈNE, J.; TEDIOSIE, A.; KWADIJK, C. J. A. F.; KOTTERMAN, M.; VAN DEN HEUVEL, F. H. M.; ROBBENS, J.; CUNHA, S.; FERNANDES, J. O.; RASMUSSEN, R. R.; SLOTH, J. J.; ALVAREZ-MUÑOZ, D.; RODRÍGUEZ-MOZAZ, S.; AZNAR-ALEMANY, Ò.; ELJARRAT, E.; BARCELÓ, D.; MANITA, D.; BRAGA, A. C.; FOGACA, F. H. dos S.; COSTA, P. R.; MARQUES, A. Bioaccessibility of contaminants of emerging concern in raw and cooked commercial seafood species: insights for food safety risk assessment. In: SEAFOOD SAFETY NEW FINDINGS & INNOVATION CHALLENGES. Abstract book. Brussels, Belgium: Royal Flemish Academy of Science and the Arts (KVAB), 2017. p. 14. Autoria na publicação: FABIOLA FOGAÇA.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|