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| Registros recuperados : 4 | |
| 3. |  | SOUSA, M. G.; ARAUJO, J. K. S.; FERREIRA, T. O.; ANDRADE, G. R. P.; ARAUJO FILHO, J. C. de; FRACETTO, G. G. M.; SANTOS, J. C. B.; FRACETTO, F. J. C.; LIMA, G. K.; SOUZA JUNIOR, V. Long-term effects of irrigated agriculture on Luvisol pedogenesis in semi-arid region, northeastern Brazil. Catena, v. 206, 105529, Nov. 2021.| Biblioteca(s): Embrapa Solos. |
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| 4. |  | SOUSA, J. E. S. de; ANDRADE, G. R. P.; ARAUJO FILHO, J. C. de; SANTOS, J. C. B. dos; CORRÊA, M. M.; FERREIRA, T. O.; CAMARGO, P. B. de; ARAÚJO, J. K. S.; SILVA, A. H. N. da; SOUSA, M. G.; SOUZA JÚNIOR, V. S. de. Weathering and mineral alteration of metamorphic rocks and genesis of Planosols along a rainfall gradient in Borborema Province, Northeast Brazil. Geoderma Regional, v. 33, e00642, Jun. 2023.| Biblioteca(s): Embrapa Solos. |
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| Registros recuperados : 4 | |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | ALMEIDA NETA, M. C.; QUEIROGA, A. P. R.; ALMEIDA, R. L. J.; SOARES, A. C.; GONÇALVES, J. M.; FERNANDES, S. S.; SOUSA, M. C. de; SANTOS, K. M. O. dos; BURITI, F. C. A.; FLORENTINO, E. R. Fermented Dessert with Whey, Ingredients from the Peel of Jabuticaba (Myrciaria cauliflora) and an Indigenous Culture of Lactobacillus plantarum: Composition, Microbial Viability, Antioxidant Capacity and Sensory Features. Nutrients, v. 10, n. 1214, p. 2-9, 2018. Open acess.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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