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Registro Completo |
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Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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Data corrente: |
01/08/1992 |
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Data da última atualização: |
04/07/2023 |
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Autoria: |
FUJIHARA, T.; TASAKI, I. |
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Título: |
Some quantitative aspects of ruminal nitrogen fractions in goats infused casein and starch into their rumen and abomasum. |
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Ano de publicação: |
1973 |
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Fonte/Imprenta: |
Japanese Journal Zoology Science, v. 44, n. 11, p. 572-575, 1973. |
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Idioma: |
Inglês |
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Conteúdo: |
Concentration of nitrogen fractions in the rumen is affected by the magnitude of microbial contribution, and the magnitude of microbial contribution is affected by the kind and the quantity of dietary nutrients introduced into the rumen. In order to determine the influence of dietary nutrients on the concentration of ruminal nitrogen fractions, this experiment was carried out using goats receiving casein and starch into the rumen and the abomasum. |
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Thesagro: |
Caprino; Fisiologia; Nitrogênio; Nutrição; Rúmen. |
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Thesaurus Nal: |
Goats; Nitrogen; Ruminant nutrition. |
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Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Registros recuperados : 12 | |
| 5. |  | ASTOLFO, M. E. de A. A.; MARTINS, M. E. da M.; BREXÓ, R. P.; PROCOPIO, F. R.; BOGUSZ JUNIOR, S.; FERREIRA, M. D. Influência de óleo essencial no perfil de voláteis de morango (Fragaria x ananassa) contaminado pelo fungo Rhizopus stolonifer In: JORNADA CIENTÍFICA - EMBRAPA SÃO CARLOS, 16., 2024, São Carlos, SP. Anais... São Carlos: Embrapa Instrumentação: Embrapa Pecuária Sudeste, 2024. Coordenadores: Cristiane Sanchez Farinas; Daniel Souza Corrêa; Maria Alice Martins; Maria Fernanda Berlingieri Durigan; Paulo Sérgio de Paula Herrmann Júnior 1 p.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 6. |  | CHANG, Y.; FERREIRA, M. D.; CORREA, D. S.; TEODORO, K. B. R.; PROCOPIO, F. R.; BREXÓ, R. P.; SARKHOSH, A.; BRECHT, J. Advances in postharvest nanotechnology: Enhancing fresh produce shelf life and quality to reduce losses and waste. Postharvest Biology and Technology, v. 222, 113397, 2025. 25 p.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 7. |  | PROCOPIO, F. R.; BREXÓ, R. P.; VITOLANO, L. E. S.; MARTINS, M. E. da M.; ASTOLFO, M. E. de A.; BOGUSZ JUNIOR, S.; FERREIRA, M. D. Development of essential oils inclusion complexes: a nanotechnology approach with enhanced thermal and light stability. Discover Nano, v. 19, 198, 2024, 15 p.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado |
| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 9. |  | PROCOPIO, F. R.; CAMPOS, J. V. DE; NOGUEIRA, A. R. de A.; BARIONI JUNIOR, W.; MATTOS, A. L. A.; SOUZA FILHO, M. de S. M. de; FURTADO, A. A. L.; JACINTO, M. A. C. Estratégias para o aproveitamento da pele de peixes: processos de obtenção de couro e colágeno parcialmente hidrolisado (gelatina). São Carlos: Embrapa Pecuária Sudeste, 2023. 21 p. (Embrapa Pecuária Sudeste. Boletim de Pesquisa e Desenvolvimento, 58). ODS 12| Tipo: Boletim de Pesquisa e Desenvolvimento |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Pecuária Sudeste. |
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| 12. |  | FUKUYAMA, C. W. T.; BREXÓ, R. P.; DUARTE, L. G. R.; MARTINS, M. E. M.; ASTOLFO, M. E. A.; OSTI, Y. G. P.; PEDRINO, I. C.; SANTOS, H. V.; OLIVEIRA FILHO, J. G. de; PROCOPIO, F. R.; BOGUSZ JUNIOR, S.; FERREIRA, M. D. Impact of Essential Oils Composition and Exposure Methods on Fungal Growth and Morphology: Insights for Postharvest Management. Future Postharvest and Food, 2025. 15 P.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado |
| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| Registros recuperados : 12 | |
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