| |
|
|
| Registros recuperados : 69 | |
| 17. |  | CASTELLOTE, J. L. B.; RODRIGUEZ, C. C.; BERMUDEZ, J. H.; PANIZO, C. G.; PARTIDA, P. G. El periodo reproductivo y la gestacion gemelar modifican las concentraciones sericas de hierro, cobre y cinc en la oveja de raza Gallega. Veterinaria Mexico, v.28, n.1, p.35-40, 1997.| Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
| 19. |  | PANDURO, M. P.; DAVILA, E. P.; RODRIGUEZ, C. A.; LOZANO, R. B.; CHAGAS, E. A. Selección temprana de plantas de (myrciaria dubia h.b.k mc vaugh) camu-camu, en un ensayo de progenies de polinización abierta. Folia Amazónica, v. 23, n.1, p.39-48, 2014.| Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
|    |
| 20. |  | RODRIGUEZ, C. A.; SOBRAL, S. T. M.; PANDURO, M. P.; CHAGAS, P. C.; SAKASAKI, R. T. Relación entre los nutrientes minerales y el contenido de vitamina c en plantas de camu-camu en Ucayali, Perú. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FRUTICULTURA, 24., 2016, São Luis. Fruticultura: fruteiras nativas e sustentabilidade. São Luis, MA: SBF, 2016.| Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
|    |
| Registros recuperados : 69 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | SILVA, L. A. da; SÃO JOSÉ, V. P. B. de; RODRIGUES, L. A.; PRADO, P. V. C. do; TOLEDO, R. C. L.; BARROS. F. A. R. de; SOUZA, A. M. de; ANTONIASSI, R.; CARVALHO, C. W. P. de; QUEIROZ, V. A. V.; SANTOS, K. M. O. dos; PIERRE, J. F.; SILVA, B. P. da; MARTINO, H. S. D. Effects of a sorghum beverage with Lacticaseibacillus paracasei on body composition, lipid profiles, and intestinal health in overweight and obese adults: A randomized single-blind pilot study. Foods, v. 13, n. 19, 3128, 2024.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Milho e Sorgo. |
|    |
| 2. |  | SILVA, L. A. da; SÃO JOSÉ, V. P. B. de; MACHADO, A. M.; PRADO, P. V. C. do; FERREIRA, M. B.; LÚCIO, H. G.; TOLEDO, R. C. L.; CÂNDIDO, F. G.; PIERRE, J. F.; CARVALHO, C. W. P. de; QUEIROZ, V. A. V.; SILVA, B. P. da; MARTINO, H. S. D. Germinated and extruded sorghum beverage presented good sensorial acceptance and Improves insulin and satiety in normoglycemic adults: An acute randomized controlled crossover trial. Journal of the American Nutrition Association, v., n., p. 1-12, 2025.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 3 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Milho e Sorgo. |
|    |
| Registros recuperados : 2 | |
|
| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|