| |
|
|
| Registros recuperados : 14 | |
| 10. |  | BEQUETTE, B. J.; BACKWELL, F. R. C.; KYLE, C. E.; CROMPTON, L. A.; FRENCE, J.; MACRAE, J. C. The effect of free amino acid supply on the contribution of peptide-bound phenylalanine and tyrosine to casein synthesis in late lactation goats. In: BRITISH SOCIETY OF ANIMAL SCIENCE, 1998, Scarborough, UK. Proceedings... Medlothian: British Society of Animal Science, 1998. p. 3.| Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
| 11. |  | BACKWELL, F. R. C.; HIPOLITO-REIS, M.; WILSON, D.; BRUCE, L. A.; BURCHAN, V.; MACRAE, J. C. Quantification of Circulating Peptides and Assessment of Peptide Uptake Across the Gastrointestinal Tract of Sheep. Journal of Animal Science, v.75, n.12, p.3315-3322, 1997.| Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
| 12. |  | BEQUETE, B. J.; BACKWELL, F. R. C.; MacRAE, J. C.; LOBLEY, G. E.; CROMPTON, L. A.; METCALF, J. A.; SUTTON, J. D. Effect of intravenous amino acid infusion on leucine oxidation across the mammary gland of the lactating goat. Journal of Dairy Science, v.79, n.12, p.2217-2224, 1996.| Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
| 13. |  | LEE, M. R. F.; EVANS, R. T.; MOORBY, J. M.; HUMPHREYS, M. O.; THEODOROU, M. K.; MACRAE, J. C.; SCOLLAN, N. D. Increased intake responses from beef steers zero-grazed on Lolium perenne selected for high levels of water soluble carbohydrate. In: ANNUAL MEETING OF THE BRITISH SOCIETY OF ANIMAL SCIENCE, 2001, Scarborough, UK. Proceedings... Proceedings... Medlothian: BSAS, 2001. 1 CD ROM. p. 86.| Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
| 14. |  | BEQUETTE, B. J.; BACKWELL, F. R. C.; DHANOA, M. S.; WALKER, A.; CALDER, A. G.; WRAY-CAHEN, D.; METCALF, J. A.; SUTTON, J. D.; BEEVER, D. E.; LOBLEY, G. E.; MacRAE, J. C. Kinetics of blood free and milk casein-amino acid labelling in the dairy goat at two stages of lactation. British Journal of Nutrition, v. 72, n. 2, p. 211-220, 1994.| Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|    |
| Registros recuperados : 14 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 12 | |
| 7. |  | VALDEBENITO-SANHUEZA, R. M.; PRADO, L. E. M.; GONDO, T. C. I.; HOFFMANN, A. Propaganda e divulgação da Produção Integrada. In: ZAMBOLIM, L.; NASSER, L. C. B.; ANDRIGUETO, J. R.; TEIXEIRA, J. M.; FACHINELLO, J. C. (Org.). Produção integrada no Brasil. Brasília, DF: CNPq; Viçosa, MG: Universidade Federal de Viçosa, 2008. Não paginado. 1 CD-ROM.| Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
| Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
| 11. |  | SULZBACH, A.; FERREIRA, B. A.; HIWATASHI, K. M.; PRADO, L. E. M.; GRAFF, M. L.; TURCHET, N. G.; GAVA, R.; ZILIO, R. A.; SEBBEN, S. de S.; ZARPELON, S. L.; FRONZA, T. M.; FIALHO, V. M. Z. B. Atendimento ao cliente. Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho, 2011. 1 folder. (Reciclando Idéias, 3).| Tipo: Folder/Folheto/Cartilha |
| Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
| 12. |  | ZANUS, M. C.; BASSO, F. L.; GIRARDI, C. L.; PONTE JUNIOR, J.; MONFRINI, L.; FRONZA, T. M.; PRADO, L. E. M.; FIALHO, V. M. Z. B.; GAVA, R.; SCHMITZ, S. A. da S.; PEREZ, E. A. P. Uso da ferramenta A3 como técnica de Aprendizado Institucional de Análise e Solução de Problemas - Implementação na Guarita da Embrapa Uva e Vinho. In.:ENCONTRO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA, 13., 2015. Bento Gonçalves. Resumos... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho, 2015. p. 28.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
| Registros recuperados : 12 | |
|
| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|