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Registro Completo |
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Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Data corrente: |
22/11/2018 |
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Data da última atualização: |
06/02/2019 |
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Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
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Autoria: |
COSTA, J. R.; TONON, R. V.; GOTTSCHALK, L. M. F.; SANTIAGO, M. C. P. de A.; SILVA, C. M.; PASTRANA, L.; PINTADO, M. M.; CABRAL, L. M. C. |
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Afiliação: |
Joana R Costa, Universidade Católica de Portugal; RENATA VALERIANO TONON, CTAA; LEDA MARIA FORTES GOTTSCHALK, CTAA; MANUELA CRISTINA P DE A SANTIAGO, CTAA; CAROLINE MELLINGER SILVA, CTAA; Lorenzo Pastrana, International Iberian Nanotechnology Laboratory; Maria M Pintado, Universidade Católica de Portugal; LOURDES MARIA CORREA CABRAL, CTAA. |
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Título: |
Enzymatic production of xylooligosaccharides from Brazilian Syrah grape pomace flour: a green alternative to conventional methods for adding value to agricultural by- products. |
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Ano de publicação: |
2018 |
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Fonte/Imprenta: |
Journal of the Science of Food and Agriculture, 2018. |
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Páginas: |
8 p. |
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DOI: |
DOI 10.1002/jsfa.9297 |
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Idioma: |
Inglês |
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Palavras-Chave: |
Enzymatic production. |
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Thesaurus Nal: |
Biomass; Grape pomace; Xylanases; Xylooligosaccharides. |
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Categoria do assunto: |
-- |
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Marc: |
LEADER 00904naa a2200277 a 4500 001 2099880 005 2019-02-06 008 2018 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $aDOI 10.1002/jsfa.9297$2DOI 100 1 $aCOSTA, J. R. 245 $aEnzymatic production of xylooligosaccharides from Brazilian Syrah grape pomace flour$ba green alternative to conventional methods for adding value to agricultural by- products.$h[electronic resource] 260 $c2018 300 $a8 p. 650 $aBiomass 650 $aGrape pomace 650 $aXylanases 650 $aXylooligosaccharides 653 $aEnzymatic production 700 1 $aTONON, R. V. 700 1 $aGOTTSCHALK, L. M. F. 700 1 $aSANTIAGO, M. C. P. de A. 700 1 $aSILVA, C. M. 700 1 $aPASTRANA, L. 700 1 $aPINTADO, M. M. 700 1 $aCABRAL, L. M. C. 773 $tJournal of the Science of Food and Agriculture, 2018.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
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Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Registros recuperados : 2 | |
| 2. |  | GONZÁLEZ, P. L. R.; ALEXANDRE, M. A. V.; POTSCLAM-BARRO, M.; DUARTE, L. M. L.; GONZALEZ, G. L. M.; CHABI-JESUS, C.; RAMOS, A. F.; HARAKAVA, R.; LORENZI, H.; ASTUA, J. de F.; KITAJIMA, E. W. Two Novel Betarhabdovirinae Infecting Ornamental Plants and the Peculiar Intracellular Behavior of the Cytorhabdovirus in the Liana Aristolochia gibertii. Viruses, v. 16, n. 322, 2024. 17 p.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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| Registros recuperados : 2 | |
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