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Registros recuperados : 9 | |
3. |  | OLIVEIRA, D. C. R. de; DELIZA, R.; REIS, F. R.; ROSENTHAL, A.; GIMÉNEZ, A.; ARES, G. Recommendations for gradual sugar reduction in probiotic chocolate-flavoured milk. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 25.; CIGR SESSION 6 INTERNATIONAL TECHNICAL SYMPOSIUM, 10., 2016, Gramado. Alimentação: árvore que sustenta a vida. Anais... Gramado: SBCTA Regional, 2016. Food: the tree that sustains life. 861. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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4. |  | MARTINS, Y. B. A.; LIMA, M.; OLIVEIRA, D. C. R. de; ARES, G.; ROSENTHAL, A.; DELIZA, R. Consumidor como norteador no desenvolvimento de suco misto tropical. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS , 12., 2017, Campinas. Ciência de Alimentos e seu Impacto no Mundo em Transformação. Campinas: UNICAMP, 2017. SLACA, 12. De 4 a 7 de Novembro de 2017. Ref. 71740. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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5. |  | ROCHA, W. S. da; ALCANTARA, M. de; BARROS, V. V. F.; OLIVEIRA, D. C. R. de; DELIZA, R. Effect of CATA questions presentation order on sensory characterization of fruit smoothie by children and adolescents. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS , 12., 2017, Campinas. Ciência de Alimentos e seu Impacto no Mundo em Transformação. Campinas: UNICAMP, 2017. SLACA, 12. De 4 a 7 de Novembro de 2017. Ref. 71751. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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7. |  | BERES, C.; FREITAS, S. P.; GODOY, R. L. de O.; OLIVEIRA, D. C. R. DE; DELIZA, R.; IACOMINI, M.; SILVA, C. M.; CABRAL, L. M. C. Antioxidant dietary fibre from grape pomace flour or extract: Does it make any difference on the nutritional and functional value? Journal of Functional Foods, v. 56, p. 276-285, may 2019. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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8. |  | GONÇALVES, R. A. dos S.; MARTINS, I. B. A.; ALCANTARA, M. de; LIMA, M. F.; OLIVEIRA, D. C. R. de; SANTOS, G. N.; DELIZA, R. Exploring the Brazilian consumer perceptions of nanotechnology in food. Journal of Future Foods v. 5, n. 5, p. 496-502, 2025. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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9. |  | MONTEIRO, M. L. G.; MÁRSICO, E. T.; SOARES JUNIOR, M. S.; DELIZA, R.; OLIVEIRA, D. C. R. DE; CONTE-JUNIOR, C. A. Tilapia-waste flour as a natural nutritional replacer for bread: A consumer perspective. Plos One, May, v. 13, n. 5, e0196665, 2018. 8 p. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 9 | |
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Registros recuperados : 4 | |
1. |  | WASSERMAN, M. A. V.; VIANA, A. G.; SILVA, M. M. da; BARTOLY, F.; PEREIRA, T. R.; VIVONE, R. J.; FERREIRA, A. C. de M.; PEREZ, D. V. Analysing the behaviour of 90Sr and stable Sr in highly weathered soils: soil to plant transfer factor and geochemical partitioning. Journal of Environmental Radioactivity, v. 271, 107319, Jan. 2024.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 3 |
Biblioteca(s): Embrapa Solos. |
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2. |  | WASSERMANN, M. A. V.; PEREIRA, T. R.; ROCHEDO, E. R. R.; SOUSA, W. O.; PEREZ, D. V.; PINHEIRO, E. F. M.; SIMÕES FILHO, F. F. L. The influence of brazilian soils properties in Americium sorption. Radioprotection, v. 46, n. 6, p. S579-S585, 2011.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 3 |
Biblioteca(s): Embrapa Solos. |
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3. |  | SILVA, M. M. da; WASSERMAN, M. A. V.; WASSERMAN, J. C. de F. A.; PEREZ, D. V.; PEREIRA, T. R.; BARRETO, M. B.; SANTOS-OLIVEIRA, R. Effect of nanomaterials on the bioavailability of metals in sediments from a highly impacted tropical coastal environment. Environmental Nanotechnology, Monitoring & Management, v. 20, 100799, Dec. 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Solos. |
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4. |  | PEREIRA, T. R.; WASSERMAN, M. A. V.; SILVA, M. M. da; BARRETO, M. B.; SOUSA, W. de O.; PINHEIRO, E. F. M.; PEREZ, D. V.; ANTONINO, A. C. D.; CORREA, M. M. Influence of Graphene Quantum Dots (GQDs) on the sorption of 137Cs and 60Co in soils from the Brazilian Semiarid region. Brazilian Journal of Radiation Sciences, v. 13, n. 2, e2803, 2025.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Solos. |
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Registros recuperados : 4 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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