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Registros recuperados : 4 | |
1. |  | VIEIRA, T.; SILVA, C. de C. do S. da; RODRIGUES, T. C. de A.; ROSA, C. C. da; PORRO, R.; NASCIMENTO, R. G. M. Diversidade de estratégias produtivas em economias privadas e coletivas na Amazônia. Escritas, v. 13, n. 2, p. 94-115, 2021. Dôssie: Economia e cultura dos Comuns Amazônidas. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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2. |  | AMARAL-JÚNIOR, J. M. do; MORAIS, E. de; LIMA, A. C. S.; MARTORANO, L. G.; NAHUM, B. de S.; SOUSA, L. F.; LOURENÇO-JUNIOR, J. de B.; RODRIGUES, T. C. G. de C.; SILVA, J. A. R. da; SILVA, A. L. da C.; SILVA, A. G. N. e. Effect of palm kernel cake supplementation on voluntary feed intake, in situ rumen degradability and performance in Buffaloes in the Eastern Amazon. Animals, v. 13, n. 5, Article 934, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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3. |  | BRCKO, C. C.; SILVA, J. A. R. DA; GARCIA, A. R.; SILVA, A. G. M. E; MARTORANO, L. G.; VILELA, R. A.; NAHÚM, B. DE S.; BARBOSA, A. V. C.; SILVA, W. C. DA; RODRIGUES, T. C. G. DE C.; SILVA, E. B. R. DA; LOURENÇO JÚNIOR, J. DE B. Effects of climatic conditions and supplementation with palm cake on the thermoregulation of crossbred buffaloes raised in a rotational grazing system and with natural shade in humid tropical regions. Animals, v. 14, n. 53, 2024. 13 p. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Pecuária Sudeste. |
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4. |  | SILVA, W. C. da; SILVA, É. B. R. da; SILVA, J. A. R. da; MARTORANO, L. G.; BELO, T. S.; SOUSA, C. E. L.; CAMARGO-JÚNIOR, R. N. C.; ANDRADE, R. L.; SANTOS, A. G. de S.; CARVALHO, K. C. de; LOBATO, A. dos S. M.; RODRIGUES, T. C. G. de C.; ARAÚJO, C. V. de; LIMA, J. S. de; NEVES, K. A. L.; SILVA, L. K. X.; LOURENÇO-JÚNIOR, J. de B. Nutritional value of the larvae of the black soldier fly (Hermetia illucens) and the house fly (Musca domestica) as a food alternative for farm animal: a systematic review. Insects, v. 15, n. 8, Article 619, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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Registros recuperados : 4 | |
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Registros recuperados : 3 | |
3. |  | PALAZZO, A. B.; BIASOTO, A. C. T.; DIONISIO, A. P.; CADENA, R. S.; BOLINI, H. M. A. Time-intensity profile and relationship with consumer acceptability of processed cheese spread. Research, Society and Development, v. 12, n. 7, e17612742672, 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: C - 0 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Meio Ambiente. |
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Registros recuperados : 3 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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