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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | COSTA, L. L.; DONANGELO, C. M.; DELIZA, R.; SILVEIRA, C. L. P.; FREITAS, D. D. G.; FARAH, A. Consumer acceptance threshold for iron and zinc concentrations in brews obtained from fortified ground roasted coffee. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 24., 2012, Costa Rica. Programme & abstracts. [S.l.]: Association for Science and Information on Coffee, 2012. p. 167. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | RAHMAN, M. M.; MORAN, M. S.; THOMA, D. P.; BRYANT, R.; SANO, E. E.; COLLINS, C. D. H.; SKIRVIN, S.; KERSHNER, C.; ORR, B. J. A derivation of roughness correlation length for parameterizing radar backscatter models. International Journal of Remote Sensing, v. 28, n. 18, p. 3995-4012, 2007.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Internacional - A |
Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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