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Registros recuperados : 2 | |
2. |  | BRUNETTO, G.; VENTURA, M.; SCANDELLARI, F.; FILIPPETTI, I.; CERETTA, C. A.; MELO, G. W. B. de; KAMINSKI, J.; TAGLIAVINI, M. Nutrient release by decomposing ryegrass and white clover contributes to mineral nutrition of grapevines. In: INTERNATIONAL ISHS SYMPOSIUM ON MINERAL NUTRITION OF FRUIT CROPS, 6., 2008, Faros. Book of Abstract. Faros, Portugal: UAIg: ISHS, 2008. Não paginado Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | MENDES, M. K. DE A.; OLIVEIRA, C. B. DOS S.; MEDEIROS, C. M. DA S.; DANTAS, C.; CARRILHO, E.; NOGUEIRA, A. R. de A.; LOPES JÚNIOR, C. A.; VIEIRA, E. C. Application of experimental design as a statistical approach to recover bioactive peptides from different food sources. Food Science and Biotechnology, v. 33, p. 1559–1583, 2024.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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