|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | LAMBOT, C.; CROUZILLAT, D.; FONSECA, A. F. A. da; LELOUP, V.; HAIDUC, A.; BROUN, P.; PETIARD, V.; FERRAO, M. A. G.; FERRÃO, R. G. Evaluation of conilons for genetic diversity, cup quality and biochemical composition. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 22., 2008, Campinas. Biblioteca(s): Embrapa Café; Embrapa Unidades Centrais. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
|
Registros recuperados : 4 | |
3. |  | OLIVARES, I. R. B.; SOUZA, G. B. de; NOGUEIRA, A. R. de A.; TOLEDO, G. T. K. de; MARCKI, D. C. Trends in developments of certified reference materials for chemical analysis: focus on food, water, soil, and sediment matrices. Trends in Analytical Chemistry, v. 100, p. 53-64, mar. 2018.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
|    |
Registros recuperados : 4 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|