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Registros recuperados : 2 | |
2. |  | GRAÇA, J. S.; SILVA, J. G. S.; DIAS, L. G.; XAVIER, A. A. O.; ALVES FILHO, E. G.; PIMENTEL, T. C.; BRITO, E. S. de; RODRIGUES, S.; PALLONE, J. A. L.; MARIUTTI, L. R. B.; MERCADANTE, A. Z.; BRAGAGNOLO, N.; SANT'ANA, A. S. Pre-exposure of Lactobacillus acidophilus to stress conditions impacts the metabolites and bioaccessibility of calcium and carotenoids in fermented dairy products. Food Research International, v. 200, Jan. 2025, 115526. Biblioteca(s): Embrapa Alimentos e Territórios. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | SILVA, A. C. M. E.; PAIVA, S. R.; MCMANUS, C. M.; ALBUQUERQUE, M. do S. M.; EGITO, A. A. do; SANTOS, S. A.; LIMA, F. C.; O. R. SERRA; CASTRO, S. T. R.; MARIANTE, A. da S. Genetic diversity in naturalized horse breeds in Brazil. In: WORLD CONGRESS ON GENETICS APPLIED TO LIVESTOCK PRODUCTION, 8., 2006, Belo Horizonte, MG. Proceedings... Belo Horizonte: Instituto Prociência, 2006. Não paginadoTipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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