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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | NOVAES, F. J. M.; SILVA, A. I. da; KULSING, C.; NOLVACHAI, Y.; BIZZO, H. R.; AQUINO NETO, F. R. de; RESENDE, C. M.; MARRIOT, P. J. New approaches to monitor semi-volatile organic compounds released during coffee roasting using flow-through/active sampling and comprehensive two-dimensional gas chromatography. Food Research International, v. 119, p. 349-358, 2019. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | OLIVEIRA, K. M. G. de; CARVALHO, E. H. de S.; PEREIRA, B. da S.; PETERSOHN JUNIOR, E.; MAGALHAES, W. L. E.; MOURA, R. B. P.; TAVEIRA, S. F.; CADEMARTORI, P. H. G. de; JACUMAZO, J.; FREITAS, R. A. de; OLIVEIRA, G. A. R. de; LEME, D. M. Testing the ecotoxicity of nanofibrillated kraft-bleached pulp for use in nanotechnology products. Cellulose, v. 32, p. 519-534, 2025.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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Registros recuperados : 1 | |
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