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Registros recuperados : 5 | |
5. |  | PRUSKY, D.; OHR, H. D.; GRECH, N.; CAMPBELL, S.; KOBILER, I.; ZAUBERMAN, G.; FUCHS, Y. Evaluation of antioxidant butylated hydroxyanisole and fungicide prochloraz for control of post-harvest anthracnose of avocado fruit during storage. Plant Disease, v.79, n.8, p.797-800, 1995. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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Registros recuperados : 5 | |
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Registros recuperados : 2 | |
2. |  | CRISOSTOMO, C. A. B.; DAMACENO, F. B.; MESQUITA, J. P. de; TORRES, J. A.; RIBEIRO, C.; RIBEIRO, R. A.; LOPES, O. F.; AVANSI JR, W.; ALMEIDA, J. S.; MOURÃO, H. A. de J. L. Esterifcation of free fat acids from waste cooking oil using BiVO4 photocatalysts under visible irradiation. Reaction Kinetics, Mechanisms and Catalysis, v. 138, 2025. 1453–1467Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 2 | |
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