| |
|
|
| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | VASCONCELOS, K. M. C. S. G.; COSTA, J. G. da; PAVÃO, J. M. S. J.; FONSECA, S. A.; MIRANDA, P. R. B.; ROCHA, T. J. M.; FREITAS, J. D.; SOUSA, J. S.; MELO, I. S. V.; SANTOS, A. F. Evaluation of nutritional composition of flour residue of mangaba processing. Brazilian Journal of Biology, v. 83, e248931, 2023. 9 p.| Biblioteca(s): Embrapa Alimentos e Territórios. |
|    |
| 2. |  | SILVA, C. K. C. e; SILVA, K. B. da; MIRANDA, P. R. B. de; GOMES, T. C. de A.; SILVA JUNIOR, J. M. da; SOUZA, M. A.; SANTOS, A. F. dos; COSTA, J. G. da. Fertilizer source influence on antioxidant activity of lettuce. African Journal of Agricultural Research, v. 13, n. 50, p. 2855-2861, Dec. 2018.| Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
|    |
| Registros recuperados : 2 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | DRUCKER, D. P.; SALIM, J. A; TREKELS, M.; GROOM, Q.; PARR, C.; SOARES, F. M.; AGOSTINI, K.; SARAIVA, A. M.; MOLLOY, L.; HODSON, S.; GREGORY, A. Plant-pollinator interaction data: a case study of the WorldFAIR Project. Biodiversity Information Science and Standards, v. 6, e94310, 2022. Edição de resumos de The Biodiversity Information Standards (TDWG) annual conference, 2022, Sofia, Bulgaria.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital. |
|    |
| Registros recuperados : 1 | |
|
| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|