|
|
Registros recuperados : 2 | |
2. |  | GALVÃO, M. T. E. L.; CIPPOLI, K. M. V. A. B.; MESSIAS, V. C.; DELIZA, R.; POLLONIO, M. A. R. Amino acids, yeast extract and ribonucleotides as flavor enhancers in frankfurter type sausage with reduced sodium content: Comparison of two sensory profile techniques. In: PANGBORN SENSORY SCIENCE SYMPOSIUM, 11., 2015, Gotemburgo. Abstracts... [S. l.]: Elsevier, 2015. Ref. [P2.222]. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
Registros recuperados : 2 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | NUNES, M. A.; LAMEIRO, P.; CUNHA, B. A. da; SOARES, A. J.; MINEIR0, J. L. DE C.; ASTUA, J. de F.; NOVELLI, V. M.; BASTIANEL, M. Survey of phytoseiids and mite-transmitted viruses in weeds from an organic sweet orange orchard in Brazil. In: SYMPOSIUM OF THE EUROPEAN ASSOCIATION OF ACAROLOGISTS, 7., 2012, Viena. Abstracts... Vienna, Austria, 2012. Anais Web.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|