|
|
Registros recuperados : 39 | |
2. |  | PADILHA, C. V. da S.; BIASOTO, A. C. T.; CORRÊA, L. C.; LIMA, M. dos S. Phenolic compounds and antioxidant activity of commercial tropical red wines (Vitis vinifera) from the São Francisco Valley, Brazil. IN: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL WINES, 5., 2016, Petrolina, PE. Book of abstracts...Petrolina, PE: Embrapa Semiárido, p. 58, 19 a 21 outubro, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
6. |  | PADILHA, C. V. da S.; BIASOTO, A. C. T.; CORREA, L. C.; LIMA, M. dos S.; PEREIRA, G. E. Phenolic compounds and antioxidant activity of commercial tropical red wines (Vitis vinifera) from the São Francisco Valley, Brazil. In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL WINES, 5., 2016, Petrolina. Book of abstracts... Petrolina: Embrapa Semiárido, 2016. p. 58. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
|    |
8. |  | COELHO, B. E. S.; LIMA, M. dos S.; RYBKA, A. C. P.; SOUZA, F. de F.; FREITAS, S. T. de. Coloração da polpa de acerola obtida sob diferentes formas de processamento. In: CONGRESSO INTERNACIONAL INTERDISCIPLINAR EM EXTENSÃO RURAL E DESENVOLVIMENTO, 2., 2019, Juazeiro, BA. Territorialidades, mudanças climáticas, agroecossistemas e premissas para o desenvolvimento sustentável. Juazeiro, BA: UNIVASF, 2019. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
|    |
13. |  | SOUZA, J. F. de; NASCIMENTO, A. M. de S.; LINHARES, M. do S. S.; DUTRA, M. da C. P.; LIMA, M. dos S.; PEREIRA, G. E. Evolution of Phenolic Compound Profiles and Antioxidant Activity of Syrah Red and Sparkling Moscatel Wines Stored in Bottles of Different Colors. Beverages, v. 4, n. 89, p. 1-13, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
15. |  | LIMA, M. dos S.; DUTRA, M. da C. P.; TOALDO, I. M.; CORREA, L. C.; PEREIRA, G. E.; OLIVEIRA, D. de; BORDIGNON-LUIZ, M. T.; NINOW, J. L. Phenolic Compounds, Organic Acids and Antioxidant Activity of Grape Juices Produced in Industrial Scale by Different Processes of Maceration. Food Chemistry, v. 188, p. 384-392, Dec. 2015. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
17. |  | FERREIRA, I. C.; SILVA, V. P. da; VILVERT, J. C.; SOUZA, F. de F.; FREITAS, S. T. de; LIMA, M. dos S. Brazilian varieties of acerola (Malpighia emarginata DC.) produced under tropical semi- arid conditions: Bioactive phenolic compounds, sugars, organic acids, and antioxidant capacity. Journal of Food Biochemistry, v. 45, n. 8, aug. 2021. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
|    |
19. |  | DA SILVA, M. J. R.; PADILHA, C. V. da S.; LIMA, M. dos S.; PEREIRA, G. E.; VENTURINI FILHO, W. G.; MOURA, M. F.; TECCHIO, M. A. Grape juices produced from new hybrid varieties grown on Brazilian rootstocks - Bioactive compounds, organic acids and antioxidant capacity. Food Chemistry, v. 289, p. 714-722, 2019. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
20. |  | COELHO, E. M.; PADILHA, C. V. da S.; MISKINIS, G. A.; SÁ, A. G. B. de; PEREIRA, G. E.; AZEVEDO, L. C. de; LIMA, M. dos S. Simultaneous analysis of sugars and organic acids in wine and grape juices by HPLC: Method validation and characterization of products from northeast Brazil. Journal of Food Composition and Analysis, v. 66, p. 160-167, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
Registros recuperados : 39 | |
|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. |  | BUSS, D. F.; ROQUE, F. de O.; SONODA, K. C.; MEDINA JUNIOR, P. B.; STEFANES, M.; IMBIMBO, H. R. V.; KUHLMANN, M. L.; LAMPARELLI, M. C.; OLIVEIRA, L. G.; MOLOZZI, J.; CAMPOS, M. de C. S.; JUNQUEIRA, M. V.; LIGEIRO, R.; MOULTON, T. P.; HAMADA, N.; MUGNAI, R.; BAPTISTA, D. F. Macroinvertebrados aquáticos como bioindicadores no processo de licenciamento ambiental no Brasil. Biodiversidade Brasileira, Brasília, v. 6, n. 1, p. 100-113, 2016.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
|    |
2. |  | SUGAI, L. S. M.; COSTA-PEREIRA, R.; QUINTEIRO, J. M. O.; TORRECILHA, S.; ERIKSSON, A.; NUNES, A. P.; KEUROGHLIAN, A.; ARAUJO, A. C.; PARANHOS FILHO, A. C.; DESBIEZ, A. L. J.; POTT, A.; SANTOS, C. F.; FERREIRA, C. M. M.; RIBEIRO, D. B.; EATON, D. P.; SCREMIN-DIAS, E.; CORRÊA, EL. C.; BURKHARDT, E.; FISCHER, E.; AYRES, F. M.; MARTINS, F. I.; ALVES, F. M.; SEVERO-NETO, F.; SOUZA, F. L.; PAULA, G. A. DE.; SOUZA, G. N. de; SEIXAS, G. H. F.; DALPONTI, G.; BARROS, G. M. de; GRACIOLLI, G.; GIMÊNES JUNIOR, H.; ILHA, I. M. N.; SUGAI, J. L. M. M.; LONGO, J. M.; SABINO, J.; CORDEIRO, L. M.; NASCIMENTO, L. N.; TENCATT, L. F. C.; BUENO, M. L.; RODRIGUES, M. E.; BENITES, M.; SILVA, M.; GODOI, M. N.; SILVEIRA, M.; DELATORRE, M.; RIBEIRO, M. C.; GUEDES, N. M. R.; CUNHA, N. L. da; FROEHLICH, O.; MEDICI, P.; MEDINA JUNIOR, P. B.; SOUZA, P. R. de; FERREIRA, R. P.; LOURIVAL, R. F. F.; GAMARRA, R. M.; BORGHEZAN, R.; LAPS, R. R.; ROCHA, S. B. da; DULEBA, S.; MAMEDE, S.; ESCAPINATI, S. C.; SINANI, T. R. F.; FERREIRA, V. L.; TOMAS, W. M.; SÚAREZ, Y. R.; ROQUE, F. de O. Incorporating biodiversity expert knowledge in landscape conservation planning: a case study involving the Pantanal. In: SIMPÓSIO DE GEOTECNOLOGIAS NO PANTANAL, 5., 2014, Campo Grande, MS. Anais... São José dos Campos: INPE, 2014. p. 544-553. 1 CD-ROM. Geopantanal 2014.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
|   |
Registros recuperados : 2 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|